torsdag den 13. august 2015

Må man smide pærer i skraldespanden

Apr Brugte lyspærer ender ofte i skraldespanden , når de smides dem ud. Smid aldrig sparepærer og lysstofrør i skraldespanden – det skader miljøet. Oct Jeg tror faktisk ikke at det er helt korrekt at smide el- pærer i den almindelige skraldespand.


Hvis man gør det, så skal de i hvert fald pakkes . Oct Må du smide flasker, dåser eller elektronik i skraldespanden ? Så derfor må du fx ikke smide pap og papir i den almindelige skraldespand.

Du skal skaffe dig af med dit farlige affal så det ikke skader miljøet. Mar Vi kan se, at mange forbrugere stadig ikke ve at sparepærer skal. Med fare for at blive rent til grin, må jeg lige spørge hvor man må smide pærer ud ? Vi bor i lejlighed og uden bil, så det er begrænset, hvor ofte . Oct Må man smide glasskår og gamle gadgets i skraldespanden ? Samvirke guider dig her til at skåne miljø og skraldeman når du håndterer dit . Feb Man må jo ikke bare smide dem i skraldespanden.


Og jeg har ikke bil så jeg kommer ikke lige på genbrugsstationen så tit. May Men hvilken skraldespand er det nu pizzabakken skal i?

Alt det affal du smider ud i din primære skraldespand , som er dagrenovationen, bliver hentet og kørt på. Farligt affald er alt fra medicinrester til maling og el- pærer. Jul Må du smide flasker, dåser eller elektronik i skraldespanden ? Sparepærer og lysstofrør er farligt affal når de kasseres.


Hvis sparepærerne og lysstofrørene smides i skraldespanden , ender de på. Men der kan også være kviksølv i kul, og derfor udledes der også kviksølv ved afbrænding af kul. Bortskaffelse: Aflever brugte pærer og lysstofrør på genbrugsstationen.


Smid derfor ALDRIG brugte lyskilder i en almindelig skraldespand. Lumen (lm) er målet for pærens lysstrøm, som man også kan kalde lysstyrke. Det er den totale mængde lys,.


Smid dem aldrig i skraldespanden – det skader miljøet. Der er sparepærer , LED- pærer og halogenpærer, som ligner de glødepærer, som var almindelige før i. Men smid aldrig elpærer i glas- eller metalcontaineren. Hvorfor forbyder man ikke kviksølv i sparepærer ? Må jeg smide udtjente sparepærer med amalgam i skraldespanden ? Dec Husk dog, at du ikke må smide udtjente lamper eller A- pærer i skraldespanden. Aflevér dem i stedet til de kommunale indsamlingsordninger, . Men de skal afleveres særskilt, fordi de indeholder kviksølv.


For mange forbrugere smider deres sparepærer i skraldespanden.

Vi må have producenterne indover. Hvilken pærer skal man vælge? Når pærer er brændt u må den ikke smides i skraldespanden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg