torsdag den 6. juli 2017

Afbrænding af grene landbrug

Ved rent træ forstås råtræ i form af grene , brænde, rød- der m. Virksomheder og landbrug , der beskæftiger sig med beskæring af hegn, styning af træ- er og andre. Bekendtgørelse om forbud mod markafbrænding af halm m. Hans aften er tilladt for alle. Det gælder også for afbrænding af haveaffald i byområder og. Haveaffald er organisk materiale som f.

Afbrænde festblus, herunder Sct. I landzone må du dog afbrænde mindre mængder have- og parkaffald i perioden 1. Der bliver derved givet tilladelse til, at landmænd kan afbrænde. Det betyder også, at haveaffaldet og grene og kviste ikke ender på Sankt . Røg forurener luften med skadelige partikler.


Du må ikke afbrænde affald på bål eller i fyringsanlæg. Bemærk: Træ, der er behandlet med. Beredskabet kører i løbet af sommeren ofte ud til mindre brande i naturen.

De fleste gange er på grund af en afbrænding af haveaffal brugen af en . Ved haveaf- fald forstås små grene , løvfald og lignen- de, som. Du skal tage dig visse forholdsregler inden afbrænding af halm, haveaffald m. Forbrænding af forbrændingsegnet affald er kun tilladt på dertil godkendte anlæg (§ i Affaldsbekendtgørelsen). Dog må du i landzone afbrænde mindre mængder have- og parkaffald i perioden 1. Kender du reglerne for afbrænding af haveaffald?


Regler for afbrænding af halm, kvas, haveaffald og Sankt Hansbål m. Gældende for erhverv og private. Aarhus Kommune har i regulativ for husholdningsaffald vedtaget at husholdninger ikke må foretage afbrænding af affal herunder haveaffald. Det er ulovligt at afbrænde haveaffald og lignende i Sønderborg. Det vil sige råtræ i form af grene , brænde, stø rødder m. For landbrug , parker og planteskole m. Hvis du ønsker at tænde bål i din have, må du ikke afbrænde haveaffald.


Der er dog enkelte undtagelser. Du må kun afbrænde haveaffald i landzoneområder i perioden fra 1. Større grene kan hugges til flis. Det er, som udgangspunkt, ikke tilladt at afbrænde haveaffald.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg