torsdag den 6. juli 2017

Teak pleje

Uanset om du har olieret dine havemøbler eller ej, finder du her tips til at pleje og vedligehold af teak møbler. Hvis der er meget store skjolder på dine teak -møbler, kan du evt. Mange fester og et uforklarligt had til bordskånere har efterladt vores teak - pladespillerskænk i en sådan lidt mindre pæn patineret tilstand. Fjern skjolder fra teak møbler.


Det er derfor nødvendigt at give møblerne den helt optimale pleje og vedligeholdelse, hvis du vil have glæde af. Med den rette pleje og vedligeholdelse vil udendørs træ forblive smukt i mange år frem.

Pleje til udendørs overflader. Forlæng dine havemøbler med den rette pleje. Teak shield og teak pleje middel.


Vedligeholdelse og pleje af nonwood eller polywood havemøbler er . Skal du i gang med rengøring af teak havemøbler? Læs tips til rengøring af teak havemøbler her. Træ er et naturmateriale, der ikke uden videre tåler havvand eller havluft. C - Tørretid kan på enkelte træsorter samt på brandimprægneret træ være forlænget.


TEAK OIL W – colore naturale teak.

Special impregnating oil for teak studied to keep the natural colour of the wood. Brightener to remove old layer of wood and bring the teak back to its natural colour. Wet the surface and pour the TEAK BRIGHTENER on. Smør derefter møblet ind i et tyndt lag teak - eller palisanderolie. Afhængig af, hvor meget træet absorberer . Barbord i massiv teaktræ med bordben i sort jern.


Suluna bordet har en rund bordplade som har et elegant og tidløst udtryk. Brug bordet både indendørs og . Collstrop teakpleje liter specialolie - teak. Effektivt rengøringspulver, som bringer teaktræet tilbage til træets oprindelige udseende.


Anvendes som skurepulver med vand og. Det gør du bedst med den helt rigtige pleje. Til beskyttelse og pleje af gulve, møbler, og vinduer til udendørs brug. Olien indeholder et UV-filter der vil forhindre en hurtig blegning af træet.


Trip Trap møbel- og vinduesolie teak L. Hvis du har havemøbler af teak , kan de holde i mange år uden behandling. Teaktræ har fra naturens side har så stort et indhold af harpiks, som . Disse havemøbler bør også stilles væk for vinteren - især hvis du vil bevare den gyldne glød.

Denne bænk er robust, klassisk og frem for alt er den kraftig inspireret af de møbler, som fandtes i Skagens haver, da Drachmann og Ancher gjorde byen til . Rense og pleje middel til træ flader. Ristklapbord i ubehandlet teaktræ. Kan klappes sammen så det fylder minimalt.


Kan også påføres fugtigt træ.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg