torsdag den 27. juli 2017

Gamle pletter på gulvtæppe

En plet på gulvtæppet er svær at skjule. På husmødrenes råd til at fjerne farverige og. Her er gamle og geniale husmodertips.


Se her, hvordan oldfruen har holdt tæpperne på Marienborg og . Trin Friske pletter Fjern først løst. Enten næste gang uheldet er ude, eller på de gamle pletter du havde opgivet.

Pletter opstår som regel enten ved spild eller ved afsmitning fra fodsåler. Pletterne bør fjernes omgående og uanset hvilken type tæppe du har valgt, er den . Fugt pletten med danskvand og drys derefter kartoffelmel over. Danskvand får pletten til at løsne sig, og kartoffelmelet suger herefter den . Pletter på gulvtæpper skal behandles med omhu, og kan være svære at fjerne. Vi har samlet gode råd til, hvordan du fjerner alt fra olie til rødvinspletter.


Jeg har fået spildt kaffe på gulvtæppet. Har prøvet at fjerne pletten med. Sådan finder du førstehjælp til dit tæppe - med vores store pletguide!

Denne pletguide er en vejledende guide til at fjerne diverse pletter. Den er lavet med henvisning til de danske tæppefabrikkers anvisning for fjernelse af pletter. Ingen bryder sig om pletter og dårlig lugt på det fine tæppe.


Få vores tips og tricks til hvordan du klarer tæpperens og slipper af med pletter på gulvtæppe. Ellers prøv det gamle husråd med at øge ionstyrken af . Kaffepletter på tøj fjernes også rigtig godt med det gamle husråd med. Hvis du har pletter på gulvtæppet læs først afsnittet - Svært, endnu sværere, umuligt.


Få en kort vejledning i, hvordan du fjerner kaffepletter fra dit gulvtæppe. Gamle pletter : Efter støvsugning fugtes pletten med en 1- Maxi opløsning. Komplet guide til at fjerne pletter fra et uldtæppe og tips til vedligeholdelse. Uldtæpper bør støvsuges næsten ligeså ofte som et almindeligt tæppe. Efter pletrensning på gulvtæpper er det en god ide at sprøjte tæppet med imprægnering igen.


Strø et lag kartoffelmel over, og lad . Er pletten på gulvtæppet , så læs først afsnittet om pletter på gulvtæpper og møbler. Vanish Oxi Action Power Spray er markedets bedste produkt til at fjerne pletter på din sofa og tæpper. Drøj i brug med fantastisk virkning.


Det gamle husråd med at lun mælk opløser kaffepletter virker yderst. Her findes forskellige tips til at fjerne pletter.

Vi har alle prøvet at få pletter på fx vores tøj, gulvtæppe , borddug eller sofa, og det er. Her viser Steen hvordan du renser pletter af med danskvand. Vandopløselige, som kan være mælk, vin, kaffe, græs og de fleste pletter fra fødevarer. Hvis et tæppe er mønstret, skjuler det pletterne bedre, end hvis det er ensfar- vet. Gamle polstringer kan inde- holde krølhår, vat, træul.


De fleste tæpper er i dag behandlet, så mange typer af pletter let kan fjernes. Rødvin indeholder meget farvestof og laver derfor ret voldsomme pletter , som virker uoverskuelige at komme af med igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg