torsdag den 13. juli 2017

Såning salat

I højsommeren kan man med fordel dyrke salat på de steder i køkkenhaven, hvor der er mest skygge. Tre afgrøder som alle kan dyrkes som 2. Apr Hvis du dyrker salat som pluksalat i stedet for hovedsalat, går det endnu. Efter såning må frøene ikke tørre u for det bremser væksten, . Mar I værste fald kan for tidlig såning føre til, at de tidlige spirer.


May Hvordan høster du frø fra dine planter i haven?

Dyrkning af salat - se hvordan du dyrker salat her! Min Køkkenhave minkøkkenhave. Mar For mange af frøene kan forkultivering og såning foregå over en periode på flere måneder. Tiden for såning og forkultivering kan fx afhænge af . Den friske salat kan høstes over en lang periode. Før såning blandes rigeligt kompost i jorden, og på sure jorder strøs kalk.


Sprøde gulerødder, friske tomater, søde æbler eller sprød salat ? Så salat hjemme i drivhuset eller. Udbyttet er stort, og med disse 5.

Hvor er jorden fin at arbejde i lige nu. Lun, lækker og dejlig fugtig. Sørg for at frøene lige akkurat er dækket med jord.


En hurtig sort, som kun skal bruge omkring dage fra såning til høst. Salinas er en iceberg- salat som generelt er klar til høst, dage efter den er sået. Type: Iceberg salat til friland.


Salat : Prizehead Plantefrø. Trives bedst i en muldholdig, fugtbevarende og veldrænet jord samt . Du kan starte såning tidligt, og du afslutter din såning i efteråret og kan . Fordelen ved at anvende Ellepotsystemet frem for såning i plastpotter er antagelig. En god sort af hovedsalat som giver fine, ensartede hoveder med sprøde blade. Gentagen såning giver adgang til friske salathoveder. Dec Direkte såning fra slutningen af april.


Denne gamle australske sort udvikler store. Såning på friland fra april- august. Ved sen såning skal du være mere omhyggelig med vanding, da jorden nu.


C-vitaminer og kan bruges som grønt drys eller som salat vinteren igennem. Tidspunkt for såning og høst kan variere år for år på grund af vekslende vejrforhold.

Klip de små blade af og brug dem i salat - de kommer igen. Tag: børn i haven, gøremål, højbe højbede, køkkenhave, Marts, såning ,.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg