mandag den 17. juli 2017

Montering af flagstang med vippebeslag

Se monteringsvejledning (pdf). Princip for sokkelstøbning af fundament til en flagstang. Flagstænger af glasfiber monteres enten på et fundament som ovenfor . Sådan monterer du din flagstag med vippebeslag : nordic_montering_mark_berg. Er du i tvivl om, hvordan du skal montere din nye flagstang ?

Få råd og vejledning til montering. Kontrollér at vippebeslaget placeres korrekt, så stangen let kan lægges ned uden. Vippebeslag montering af flagstænger. Eller som fuld montering , med hul, støbning og rejsning af flagstang.


Fuld montering eller bestående sokkel. Komplet glasfiberstang med vippebeslag , rød knop, lineholder og line. Opsætning af flagstang på vippebeslag.

Desuden anbefaler vi altid vores kunder at deres flagstang monteres med enten vippebeslag eller en træ- eller betonstøtte for dels at stabilisere flagstangen, . Tagget med flag, flagstang , have. Til hurtig montering af flagstænger med vippebeslag kan underbeslag leveres. Den nemme måde at få din nye glasfiber flagstang med betonstøtte. Vi kommer og leverer, monterer og opsætter din nye flagstang. Du får også flag og vimpel . Vi sørger selvfølgelig for at din nye flagstang kommer til at stå lige!


Her kan du købe opsætning af din flagstang. Se hvilke muligheder du har for at bestille opsætningen. Vi kan rykke hurtigt ud og opstille din flagstang.


Husk at efterspænd alle møtrikker jævnlig. Beton fundament til vippebeslag. Fragt op til meter flagstænger. Bøjlebeslag til montering af flagstang på støtte op til meter pr.


DANO MAST montering , opsætning.

Komplet dansk produceret meter glasfiberflagstang med vippebeslag , incl. Underbeslaget skal nedstøbes i beton efter en vedlagt monteringsvejledning. Hos Net2havesalg finder du et fremragende udvalg af flagstænger til konkurrencedygtige priser. Montering af flagstang med betonstøtte eller vippebeslag.


Dano Mast flagstang meter med vippebeslag inkl. Flagstang i glasfiber med vippebeslag i mange størrelser inkl. Hvis du påtænker at anskaffe dig en flagstang , er det vigtigt at din flagstang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg