mandag den 24. juli 2017

Pc stativ for bil

Dette er det perfekte produkt for deg som tidvis må ha tilgang på din pc i bilen. Med den enkle quick release funksjonen setter du raskt opp dette stativer og . Uttrekkbar hylle med svingplate for bærbar pc. For full utnyttelse, mobilitet og glede av Auto Exec Compustan.


Perfect laptop holder for any vehicle - car, truck, jeep, bus.

Removes quickly and folds flat for storage. NETTBRETT HOLDER FOR BIL Stativ og holdere. Nettbrettholder for nakkestøtte i bil Universell nettbrettholder for montering på nakkestøtte i . Stativ til laptop som hektes over rattet og gir god ergonomi ved ekstra. Den ultimate løsning for vare biler. Leter du etter billige Stativer og holdere på nett?


Trust universal nettbrettholder for nakkestøtte i bil - Underhold barna eller andre passasjerer i baksetet på lange bilturer med Trusts universale nettbrettholder for.

Jeg skal begynne å bruke en mini Pc i bilen til jobbbruk. POWER - Nordens nye elektrogigant har universelt biltilbehør for mobiltelefoner. Det er forbudt å taste og surfe på mobilen mens du kjører bil. Slik bruk er heller ikke tillatt om mobilen sitter fast i en holder.


Dette ventilstativet fra Belkin er en lettvint holder for smarttelefoner. Bare fest det på en av luftventilene i bilen din og sett inn din sm. Ubrukt Vogel ipad stativ til bil , i orginal emballasje - NY PRIS. BMW 630d GT: Flott bil – men hvem skal kjøpe den?


Her kommer en bil mange nordmenn vil drømme om. Lekkasje: Dette skal være patent-tegninger av nye . Utdragbart invändigt stativ. Behöver du en hållare till din surfplatta?


NetOnNet erbjuder hållare som passar din surfplatta. Ventilation gitter, Fastspænding anordning. Mobil Office: Ratholder Ekspres til mobilkontor. See screenshots, read the latest customer reviews, and .

Forbudet gjelder selv om du bruker et godkjent handsfree- stativ til mobilen. Det vil si at det er helt forbudt å taste og surfe på mobilen mens du kjører bil. Dette kan være alt fra mobiltelefoner, PC -er, hodesett, GPS-er til en .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg