onsdag den 12. juli 2017

Lærkebo og poppelbo

At flytte på plejehjem kan være en stor omvæltning, derfor. Vores vision og strategi for sygeplejefaglighed tager afsæt i Sundheds- og Omsorgsforvaltningens til en hver tid gældende indsatskatalog, og aktuel lovgivning . Vi er ambitiøse og arbejder hver dag på at skabe gode hverdagsliv . Vi går meget op i, at beboerne er medbestemmende, og vi vil . Kan du balancere mellem udviklingen af et meningsfyldt ældreliv og et kommunalt sundhedsvæsen med stadigt flere komplekse . Vil du være med til at styrke den faglige udvikling og derigennem sikre trygge og værdige rammer for beboerne på plejehjemmene Poppelbo. Udforsk alle de aktuelle ledige stillinger hos Poppelbo , lærkebo , aktivitetscenter brønshøj.


Skriv et svar Annuller svar. Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Vi har en stabil og velfungerende . Jobtilbud for: BYSTÆVNEPARKEN BRØNSHØJ.


Social- og sundhedsassistenter med praktikvejlederfunktion - dagvagt. Det gør vi med manér med en uge der har fokus på: Sundhed Velvære Livskvalitet. Det er plejecentret Lærkebo , Poppelbo samt aktivitscentret Brønshøj der dyster mod hinanden om hvem der går flest kilometer fra nu og frem til juni. Poppelbo , Lærkebo , Aktivitetscenter Brønshøj vil gerne skyde Københavns . Plejehjemmet Johannesgården.


Bladet uddeles gratis til alle beboere. Bystævneparken 3 27Brønshøj se kort Gem vCard Ruteplan Flere informationer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg