fredag den 7. juli 2017

Badekarshylde

Badekarshylde fra Cinas til opbevaring af sæbe, shampoo og småting til badet. Bakken er skabt af teaktræ, som har gode egenskaber til at modstå vand og fugt. Flot hylde til badekaret med praktiske ribber, så vandet kan løbe fra. Materiale: Ubehandlet teaktræ.


Produceret i Indonesien for Cinas. Sammenlign priser og læs anmeldelser af badekarshylde Badeværelsestilbehør.

Klik her og find den bedste pris nu! Kvalitets badekarsbord til selvforkælelse. Forkæl dig selv, din partner, ven eller kollega med en super lækker badekarshylde af høj kvalitet. Bambus bliver et mere almindeligt brugt materiale i de danske hjem. Hos Ideshoppen finder du også et udvalg af billigt bambus tilbehør til badeværelset.


En afslappende tur i badekarret når nye højder med denne badekarshylde , der er lavet i bøgetræ samt rustfrit stål. Hylden har indbygget en holder til vinglas, . Super flot tilbehør til spaen eller badekarret. Kunne du forestille dig en stille stund i karret med en god bog, et glas, sæbe, lys m.

Til den ultimative forkælelse leverer vi denne hylde til badekaret. Der er fræset huller ud til fyrfadslys samt til et glas kølig vin. På undersiden er der monteret . Med det fineste interiør til badeværelset og en hylde til . Decor Walther producerer badeværelsesmøbler i fineste kvalitet.


Find alt i tilbehør til badeværelset på vvs-eksperten. Bogkassen kan forblive ubehandlet, men det er også muligt at . Praktisk badekarshylde i flot lakeret bambustræ. Nyd dit karbad i fulde drag med muligheden for at afsætte bøger, drikkevarer, lys m. Engelsk HåndværkBredde: 1cm. Længde: justerbar 5til cm.


Metalholder til badekarret sælges. Kan bruges som en enkel hylde til sæbe mm. This Pin was discovered by Jannie Eslund. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Dit badeværelse skal være en oase hvor du kan slappe af.


Har du svært ved at holde styr på badeværelset? Så er BOXdeLUXs udvalg af opbevaring på .

Her finder du badekarshylde borup og alt hvad du ellers skal bruge til badeværelset.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg