mandag den 24. juli 2017

Plantning af æbletræer afstand

Man skal derfor ikke plante nye æbletræer , hvor der tidligere har stået et æbletræ ,. Du bør dog altid vande forår og sommer det første år efter plantning. Må naboen plante træer helt tæt på skel? Hvorfor må man ikke plante æbletræer hvor der har stået et andet.


Hvor skal æbletræet plantes?

Et fejlplaceret æbletræ kan endda også plantes om. Plant frugttræer med rigelig afstand , så træerne kan udvikle sig optimalt. De fleste æble -, pære-, blomme- og kirsebærtræer er fuldt ud vinterhårdføre i det . Hvilken grundstamme skal bruges til æbletræer på sandjord?


Stauder plantes ud med en indbyrdes afstand på 30–cm. Der er intet så dejligt, som at plukke sine egne æbler at sit eget æbletræ. Men hvad tid på året kan du plante et æbletræ og hvordan gør du? Planteafstand Espaliertræer - m.

Husk podestedet må ikke komme under jorden. Ved plantning i græsplæne holdes jorden omkring træet frit i en diameter på. Lille bordeauxrødt æble , med kort holdbarhed og lille udbytte. Dyrkning af æble stiller ikke særlige krav til jordbun den skal blot være veldrænet.


Ved den efterfølgende plantning kan træerne placeres i grubbesporet, og. Afstand mellem træer i rækken: – m. Selv i den mindste have og på altanen er der plads til et frugttræ. Søjletræerne gør det let at få frisk frugt fra små haver.


Både pære- og æbletræer kan du beskære til en flad form, og de vandrette grene. Vil du have flere træer på række, skal du beregne ca. Få svar på hvornår og hvordan man skal plante frugttræer. Læs også om hvordan plantning af frugttræer gøres bedst.


Et æbletræ finder sig i meget, så du kan roligt plante et par stykker. Nu hvor sneen og frosten er væk, og når jorden ikke længere sejler i van . I april kan du pode de gamle æbletræer med nye sorter. Vær opmærksomme på, at de breder sig ved udløbere.


Plant dem ikke nærrnere ved andre buske end ca.

Hvis pladsen tillader det, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg