fredag den 14. juli 2017

Rodalon indendørs

Derved fjernes dårlig lugt og mugdannelser, og . Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. Klik her og find den bedste pris nu! Desinfektion dræber bakterier og svampe og fjerner mug og dårlig lugt.


Køb husholdning og grænsevarer online til billige priser. Langtidsvirkende desinfektion.

Altid billige priser på Brenntag - Leveret lige til døren - Køb online nu! Et vandbaseret PH neutralt desinfektionsmiddel, der fjerner bakterier og svampe. Rodalon Blå indendørs ltr. Virker desinficerende på bakterier og dårlig lugt indendørs. Dræber bakterier og svampe og fjerner mug og dårlig lugt.


SIKKERHEDSDATABLAD i henhold til Forordning (EF) nr. Levering direkte til døren, nemt og ligetil. Produktgruppe, Disinfections.

Du skal være logget ind for at kunne se priser og lave bestillinger. Se vores store sortement af van varme og sanitet på vvs1. Der findes to slags rodalon : indendørs og udendørs. Jeg blev lige lidt forskrækket over at læse at rodalon damper giftigt, for igår brugte jeg . Beregnet til brug i køkken, bad og toilet m. Fjerner effektivt bakterier og dårlig lugt.


Her kan du se alle varer under kategorien rodalon. Uden klor, bleger ikke og så er den lugtfri. Denne flaske rodalon er tilegnet indendørs brug. Den er PH neutral og fungere godt som desinfektionsmiddel, som dræber både svamp og bakterier, og dermed. Du skal have den der hedder Indendørs og der er brugsanvisning på . Tøjet skylles i rent van inden det vaskes på normal . Har du tjek på dit skærebræt?


Behandlingsanvisning for indvendig beklædning: Lofter. Sammenlign tilbud og priser på rodalon. Læs brugsanvisningen og etiketten på emballagen nøje og følg den angivne dosering. Tilsyneladende er den eneste forskel på udendørs og indendørs ,.

Afhjælper statisk elektricitet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg