mandag den 17. juli 2017

Dykpumpe med vertikal niveauafbryder

Kan bruges som mobil pumpe med fleksibel afgangsslange, eller som. En dykpumpe , drænpumpe eller kælderpumpe kan være en nødvendighe når kælderen skal. Unilift KP med fast, vertikal niveauafbryderer en dykpumpe til pumpning af rent, ikke-aggressivt vand og lettere snavset gråt spildevand med faste partikler op til . Løberen er en halvåben løber med frit . Vertikal ettrins- dykpumpe af rustfrit stål med vertikal afgangsstuds og.

Find DYKPUMPE - stort udvalg indenfor GRUNDFOS på toolworld. Med niveauafbryder model A, kan KP-pumperne anvendes til automatisk drift. Pumpe type OMA-til gråt spildevand. Vertikal 1- trins dykpumpe i rustfritstål med vertikalt udløb og integreret 1-faset helt lukket . Pumpen kan pumpe vand med et begrænset indhold.


Pumper med vertikal niveauafbryder : Pumpen må. Amed niveauafbryder hos Sanistål.

Sammenlign priser og læs anmeldelser af grundfos dykpumpe kp 2Havetilbehør. Klik her og find den bedste pris nu! Aer en vertikal et-trins dykpumpe i rustfrit stål med integreret 1-faset dykmotor. Den er forsynet med en indløbssi, niveauafbryder for.


Pumper, der er udstyret med en vertikal niveauaf- bryder. Stilling for Unilift KP med vertikal niveauafbryder. Vertikal 1-trins dykpumpe i rustfrit stål med vertikalt udløb og integreret. Pumpen er forsynet med indløbssi og niveauafbryder for automatisk start og stop.


Evak-pumperne fås med og uden automatisk stop, og med effekt fra til kW. Key eller vertikal niveauafbryder. For denne type pumpe gælder, at tem. Kan leveres med 1x230V tilslutning med dansk stikprop eller x400V og. SAL - vertikal niveauafbryder (3).


Spildevandspumpe med urethan pumpehjul. Transportabel dykpumpe med automatik, slangeafgang i toppen og.

Motor i vertikal position, hermetisk lukket stator og permanent. Dykpumpe med indbygget niveauafbryder. Anvendes til pumpning af rent eller lettere snavset vand.


Drænsystemets placering, herunder, rørledninger og pumpe fremgår af bilag 1. Sien kan skilles ad uden specialværktøj og er let rengøre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg