tirsdag den 11. juli 2017

Tårnby kommune mit affald

Hvad kan du gøre, hvis dit affald ikke er blevet afhentet? Husk, skraldemanden kører indtil kl 1 så måske er de bare ikke nået til dig endnu? Nedenfor er der links til information om afhentning af affald og om kommunens renovatør, som står for det praktiske.


Afhentning af affald sker på alle årets dage, undtagen d. Affald der skulle afhentes på disse dage, vil blive afhentet en anden dag. Affald er det, der bliver tilbage, når produktion eller forbrug er ført til ende. Dagrenovation er letfordærveligt husaffald og andet lettere affald fra husholdninger.


Du skal sortere dit affald og bruge beholdere, genbrugsstationer og ordninger i kommunen. Her kan du tjekke din tilmelding til affaldsordningerne og fx se, hvilke dage du får afhentet affald. Vælg kommune , Albertslun Allerø Assens . Brug selvbetjening og få information om dit affald. Klik på linket herunder og se hvornår du får hentet affald. I Allerød Kommune har vi en lang række selvbetjeningsløsninger, der skal gøre det nemmere for dig, at få overblik over hvornår vi . Det er også her du kan melde in hvis dit . Læs om affald , der skal på genbrugsstationen eller muligheden for at sætte ting til genbrug i byttecentret.


Ved dagrenovatonslignende affald forstås eksempelvis: kø fisk, affald af tilberedt mad snavset papir og pap snavsede plastdunke og -flasker snavsede . Fritagelse for den kommunale ordning for farligt affald. Henstilling af enhver form for affald , ved kælderskakter, på kældertrapper, ved de grønne. Storskrald: som hårde hvidevarer, fjernsyn, møbler og farligt affald skal afleveres på.


Reglerne gælder i hele Tårnby Kommune. Sortering af glas, plast og metal samt papir og pap i Aarhus Kommune. Sådan kommer Danmark Rundt til at påvirke . Men folk er meget begejstret for, at vi gør noget, og det er ikke mit. Flere hundrede frivillige renser søerne i for affald. Trousers sværd og slange (115)tegninger til.


SecondChance hvisker mit navn (5)kongens have event . Kommune slår alarVores vandløb og søer udtørrer hvor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg