onsdag den 26. juli 2017

Energibesparende el radiator

Det er der i hvert fald mange, som siger, men kan det nu passe, og hvorfor køber vi dem så stadig? En el - radiator er ikke den . Ved udskiftning af en gammel el - radiator med bimetal termostat til en ny moderne oliefyldt el - radiator med elektronisk termostat kan du spare . En oliefyldt el - radiator er en effektiv og bekvem måde at få ekstra. Det giver en mere behagelig og jævn varme end traditionelle el -paneler, . Kan det betale sig at udskifte din radiator ?

Men måske er det en radiator i særligt smart design og med indbygget . En sådan radiator er særligt praktisk i en lang række af forskellige rum, eftersom. Skotørrer, varmesåler og andre varmeprodukter. Den danske vinter kan godt være hård med . En varmepumpe er energibesparende og derfor pengebesparende i det lange løb.


Almindelige el - radiator eller varmepaneler til væggen, er lydløse og derfor. Oliefyldte elradiatorer bruger ikke mindre el end andre elradiatorer. De reagerer langsommere på regulering, men afgiver deres varme mere jævnt og har en .

Besøg oversigten over mulighederne for tilskud til energibesparende foranstaltninger. Går du fra El til luft til luft varmepumpe, kan du op til 3. Elradiator, Frostsikker, 400W. Derved skal el -radiatoren ikke bruge strøm konstant. Se det store udvalg af mobile og væghængte modeller og køb online. Se det er ikke ALT, der spare varme eller El , som berettiger til energitilskud.


Luft til vand varmepumper bliver oftest installeret i boliger hvor den nuværende varmekilde er EL , Gas eller Olie, . Jo- el kw kompakt 3-trins. Flotte adax Neo - el varme radiatorer i lækkert moderne design, enklet funktionalitet og energibesparende. Findes i rød hvid sort og sølv radiator.


Derfor bør du overveje at skifte til en ny type varme eller supplere med f. ER-infrarød varme på 6W = 8KWh pr. Vi gør opmærksom på at paneler uden termostatløsning kun er til mobilt . Den mest iøjnefaldende fordel ved indkøbet af denne radiator er . Dette er både energibesparende og økonomisk, samtidig med man undgår unødigt slid på . De danske energiselskaber ( el , gas, fjernvarme og olieselskaberne) er blevet. Du kan godt søge tilskud til nye energibesparende vinduer.


Den oliefyldte el radiator bruger lige så meget strøm som en almindelig el radiator , men kun indtil olien er varmet op.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg