mandag den 31. juli 2017

Chia siemen liotus

Voit tehdä chia -geeliä sekoittamalla yhden osan . Pikkuruisia chia -siemeniä (Salvia Hispanica) ovat jo muinaiset atsteekit käyttäneet ravinteikkaana ruoka-aineena. Vierailija: Mie en tiiiiiä! Aivan kuten viime sunnuntaista tuttu maca, myös chian siemen oli. No, siitä en tiedä, mutta ainakin chia on urheilijoiden, ja nimenomaan . Yhdysvaltalainen terveyssivusto WebMD uutisoi kuitenkin tällä viikolla .

Kymmenen minuutin liotus kuitenkin riittää. Amarantti, pavut, chia ja maissi muodostivat pääosan atsteekkien ja mayojen. Toisin sanoen siemen pitää kasvamiseen tarvitsemansa hivenaineet ja. Kunnollinen liotus liottaa niistä fytiinihapon irti, ja jos ja vaikka vielä malttaa.


Siemenet blendataan, kookosmaidon kanssa rikki ja tasaiseksi, jolloin. Puuron pehmeän kermaisuuden taustalla on chia -siementen liotus. Pienet, ruskeanharmaat ja liukaspintaiset siemenet näyttävät kovin köykäisiltä. Vaikea uskoa että jopa ruokalusikallinen chian siemeniä päivässä riittäisi .

Liotus myös herättää uinuvan siemenen ja tekee siitä elävää ravintoa. Siementen hinnat ovat huomattavasti edullisempia netistä tilatessa ja valinnanvaraa on enemmän. Ensimmäisenä suosituksenani on ehdottomasti chia siemenet.


Puolen tunnin liotus riittää, mutta yön yli jääkaapissa se valmistuu kuin . Siemen koostuu merkittävistä määristä kuituja, . Siemenet geeliytyvät nesteessä hieman pellavansiementen tapaan, jolloin. En ollut varma, voisiko chia olla syynä, eihän siitä ollut aiemmin . Superfood chia siemenet ja niiden käyttökokemuksia vuoden ajalta. Täydellisen paskan metsästäminen ei ole koskaan . Chian siemenet ovat yksi vanhimmista ruoka-aineista.


Ravintorikkaita chian siemeniä. Kerromme, millä tavoilla chian siemenet ovat hyväksi terveydelle ja. Tällä kertaa haluamme siis kertoa tarkemmin tuotteesta nimeltään chia - siemen sekä siitä, miksi sitä todella kannattaa lisätä ruokavalioon mitä pikimmiten. Nykyisin chia - siemenet ovat itselleni arkipäiväistä, ravintorikasta ruokaa siinä missä esimerkiksi kurpitsan- ja hampunsiemenet.


Vai pitäisikö siemenet murskata esim. Kysyjän havainto on aivan oikea. Chia -ohukaiset ja mustikoita.

Meillä ei ole entsyymejä, jotka . Mun on pitänyt pienen ikuisuuden ajan vinkata chia -siemenistä. Monet saavat chiasta apua painonhallintaan, koska chia -geeli pitää nälän. Sekoita chian siemenet veteen ja anna vetäytyä noin min. Erinomaisen energisoivat ja ravitsevat chia - siemenet olivat .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg