mandag den 24. juli 2017

Poca 600 til salg

Med en POCA-båd er du garanteret kvalitet fra yderst til inderst. Isumaqarpoq ilua katiternagu ataaseqiusammik glasfiberernerani sanarfillugu. POCA 6MKilua ataaseqiusanngorlugu sanaajuvoq. Grønlands stærkeste erhvervsbåd - til den hardcore fisker.


Genial fiskebå med masser af plads.

Utrolig stabil, selv i hård sø. Stort udvalg af Poca til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Køb, salg og leje af nyt og brugt:. Poca 50 Poca , Poca 5- sælges grundet køb af større båd.


Se det store udvalg af forskellige typer af sejlbåde, motorbåde og speedbåde. Båden er i orden, og sælges samlet incl.

Få en god samlet pris på din nye poca bå monteret med en ny Suzuki eller Mercury motor. Ny båd ankommer til Sisimiut slutning af August måned. Vi har Altid stort udvalg af Poca båd på lager i Maniitsoq og Sisimiut.


Rummelig familebåd med masser af plads. Lige et billede af min nye Orka 60 den er dog ikke til salg. Eller prøv at kigge på Poca 6pilothouse fin båd Masser af fiskeplads og . Vindskærm, Styrepult, Bøjle, Ultraflex hydralik styring.


Uanset om du foretrækker en hurtigtgående motorbåd med stor VMercury motor eller en højeffektiv båd til fritidsfiskeri, finder du det i vores. Linder der både er let og vedligeholdelsesfri samt den ekstremt lastedygtige JD 6Qooqa. Ubrugt POCA 4jolle fra det velkendte Danske POCA bådebyggeri! Klik her for at komme til vores on-line butik. Ved alle Poca jollerne, er der af sikkerhedsmæssige grunde, lagt stor vægt på en stabil bundkonstruktion, der samtidig . Så bliver du automatisk informeret når din drømmebåd kommer til salg på scanboat.


Husk også at tjekke Bytte båd - det kunne også være vejen til din næste båd . Til vores varer bruger vi fra Thy Økobær aronia til sennep og marmelade samt.

Nordpolen i åben jolle ( Poca 6) med formålet om at møde de forskellige, . Team Pjevs mangler en lang vhf antenne er der nogen der har en liggende som er til salg ? Marked med køb og salg af både, motorbåde og sejlbåde samt udstyr til din båd. Jeg har Furuno fcv 5med hækmonteret Ptransducer på en Poca 600. Sælges inden klargøring til god pris med nyere motor. Velholdt Uttern kabinebåd som er oplagt til fisketure, eller lettere vandsport og hygge. De ti fiskere har hver især købt en Poca 6med alt tilbehør ved hjælp af.


Japan-rejer, der består af rå skalrejer, og der kom til salg i butikkerne i Nuuk i . Velkommen til galleriet, tryk på Den knap du ønsker og se. Foto: her med Niels Bilde stående ved sin Poca 6hurtiggående jolle. Hanstholm op til kanten ved norske renden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg