mandag den 7. maj 2018

Beton look væg

En væg i betonlook giver et smukt og råt udtryk til din bolig,. Du kan bruge både Conteco Beton Fine, Medium eller Basic på din væg ,. Afslut med Color Sustainer, der gør overfladen smudsafvisende og giver et blankt look. På bare få timer kan du selv lave en rustik væg i poleret beton , hvilket gør Conteco til. Hos Conteco elsker vi det urbane, rå, New Yorker look , som indendørs .

KABEcopenhagen indfarvet spartel - Beton look til din væg. KABE findes i mange flotte farver og kan give din bolig et helt nyt liv. Spartel til væg er perfekt til den . Hej, Fruen vil gerne have fjernet noget (herredyrt) tapet og istedet have væggen til at ligne beton. Er der nogen der har nogle ideer til. Betonvæg - Kabe eller finspartelmasse?


Køb KABE indfarvet spartelmasse her i mange moderigtige farver! Det holder stadig ikke for evigt, men giver et fantastisk råt look – til relativt få penge.

Hos Rackbuddy forhandler vi i samarbejde med OneFunkyFuniture, KabeCopenhagen, som er en. Nemt og hurtigt kan du selv male en væg i rå beton look. Det ser så fint ud og så er det faktisk rigtigt. KABE er en spartelmasse, som nemt kan påføres på en væg i stedet for maling.


Overfladen får en særlig struktur og efterlader væggen med et flot råt beton look. KABE Væg spartel påføres væggene i boligen og kan vælges som standard eller. Hvordan laver man beton look på væg - Kabecopenhagen indfarvet spartel.


Hej med jerVi vil gerne lave en væg eller en bagbeklædning i beton i vores køkken - for at få det rå, grå industri look. Denne stue i Greve er blevet piftet op med en flot rå væg med beton look. Resultatet er opnået med KABE spartel, og væggen er ikke spartlet helt glat men.


Eller skal der tilføres et autentisk råt look i rummet, kan du vælge at skrælle dine . Bryd indretningen med en lækker væg i råt betonlook. Også badeværelset kan opnå det eksklusive look , da Silkecements overflade forsegles og fremstår vandtæt. Brug beton i din boligindretning – det giver både et råt, nordisk look og er.


Andet: Klinken kan både monteres på gulv og væg. Variant 1: Mål: 33xcm .

New York, når man har en væg beklædt med mursten eller beton. Effekten er fascinerende og giver ens indretning et køligt dæmpet look. Du kan male væg med svamp og få dem til at fremstå rustikke og gammeldags.


Metoden er simpel og kan læres af alle. Fliser til gulv og væg beton. Som jeg skrev for nylig, har jeg været i gang med et større projekt i førstesalens soveværelse.


Se hvordan du fuldspartler en væg af fx puds, beton eller gips i vores video. Korrekt spartling af en væg gør det efterfølgende lettere at male. Naturligt, stilet og rå look.


Lys grå lilla pudset beton væg. Byg fleksible bogkasser i træ. Et usynligt ophæng gør reolvæggen her til noget helt specielt: De små og store kasser kan på ingen tid . DIY rå beton - look Væg med KABE COPENHAGEN. Se vores udvalg og bestil online.


Hylder til væg fra BY DYB stylet med kaktus i beton potteskjuler,. Skab et asymmetrisk og dynamisk look med hylder i forskellige størrelser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg