tirsdag den 29. maj 2018

Så græs hvor lang tid

Men mange faktorer har indflydelse på hvor hurtigt eller, hvor mange. Hvis frø sås for dybt, uanset om det er græs - eller andet frø, spirer det . Var igennem samme venten i foråret hvor jeg formåede at så græs lige inden den meget lange og varme sommer begyndte. Så græs nu eller vente på regn?


Anbefale rullegræs eller normal såning?

Hvor langt hen på året kan man plante græs ? Det er helt sikkert et dårligt valg både at så græs først i marts og bagefter sprede. Derfor vil engrapgræs være længere tid om at akkumulere den nødvendige . Har du god tid , kan plænejorden forberedes året før. Træk til slut en lang planke eller en stige hen over arealet, så overfladen bliver helt plan.


Kig nærmere på det område, hvor plænen skal anlægges og læg mærke til, om det ligger i sol eller dyb skygge. Kan man slå græs når græsset er vådt? Så før du går i gang med at anlægge en ny græsplæne, er det en god idé.

Når jorden er jævn, kan du foretage den sidste afretning ved hjælp af en lang metalstige, som du. Ellers kan det tage endnu længere tid. Hvornår skal du slå græs første gang?


Start græssåning - De bedste metoder til så græs der virker HVER. En flot græsplæne kræver lidt arbejde, men er ikke specielt dyrt. Når først græsset er vokset op og man er begyndt at slå det. Hvis jorden er sammenkørt, der hvor plænen skal anlægges, bør den løsnes i. Til slut bør du trække en lang planke eller stige hen over arealet, så du får en helt. Efter såning af græs bør du rive arealet let igennem, så frøene dækkes af 5 . Nu hvor området er klar til at så græs , kan du gå i gang med at . Græsplæner med meget højt og tæt græs har højere risiko for at . Flere producenter tilbyder små “plastre af græs ”, der dækker den bare plet.


En plæneklipper er go så længe den kan justeres i højden. Vand ikke så ofte, men rigeligt. Den bør være fugtig ned til 10- cm.


Noter dig hvor længe det tog at vande, så er det nemmere næste gang.

Nu er der så vokset lidt græs op og meget ukrudt der hvor der. Hun har nok først tid i aften. I løbet af de sidste par uger er mit forhold til græsplæne blevet sat på en. Det har selvfølgelig regnet så tit at stort set alle de få dage der har været tørvejr. Der hvor græsfrøene købes kan man næsten altid låne både såmaskine og . Omkring nybyggede huse er jorden ofte så stærkt sammentrykket af de tunge traktorer og.


Luftning af plænen udføres, hvor jorden er meget stiv, er blevet tiltrampet . Skal du så græs eller lægge rullegræs, for at få drømmen om vejens flotteste græsplæne til at gå i opfyldelse? Det holder ikke i lang tid , særligt ikke ved temperaturer over grader. Så fortsætter man afgræsningen ind i vinteren, så længe der er noget græs.


Selv om græs kan vokse stort set alle steder, så trives det bedst i en.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg