onsdag den 16. maj 2018

Køkkenhave plan

I mine øjne er en køkkenhaveplan helt uundværlig. Se trin til hvordan du laver din køkkenhaveplan , og hvorfor det er så vigtigt at have en . Planlægning af køkkenhave starter med et kig på mit sædskifte. Her får du den såkalender, som Peter Norris selv anvender, når han dyrker sin køkkenhave intensivt med op til 2-afgrøder på samme plads i . Få inspiration og tips til at indrette din egen køkkenhave.

Få det optimale ud af din køkkenhave med denne guide, som fortæller hvad du skal gøre måned for måned. Af Karna Maj, tidligere redaktør for Havenyt. VIDEO: Der er meget langt fra dette forårskolde stykke jord – til denne frodige køkkenhave. Men så langt kan du faktisk komme på bare en vækstsæson! Hver plantefamilie bor (stort set) sammen i min køkkenhave.


Skærmplantefamilien med gulero pastinak, persille og dild bor i ét bed. Vi glæder os til sæsonstarten.

Vi skal have alt fra kartofler, bønner til ærter, majs og kål. Da bedene til de forskellige skifter skulle placeres, blev de bevidst blandet, så skadedyrene ikke umiddelbart får for let ved at finde afgrøderne. Hvordan udvælger du grøntsager til køkkenhaven? Hvornår skal frø og planter i jorden? Og hvad er den bedste kur mod ukrudt og dræbersnegle i køkkenhaven.


En køkkenhave i maj, inden planterne dækker jorden. Der laves derefter en plan over, hvilke urter der skal vokse i hver del. Det har konkret manifesteret sig som et køkkenhave -kit, der agerer ramme om . Selvom det ikke er hverken drivhus eller havetid lige nu, så er tiden til at planlægge . Det er altid godt at have en plan. Man skal derfor lave en plan for sine bede i køkkenhaven, så man får afpasset afgrøderne.


Køkkenhave Grænsehandel når det er bedst. Snakken om bier og bestøvning handler i høj grad om dig og din køkkenhave. Det handler det om, hvilke sunde og gratis fødevarer du gerne vil . Plan Type, Soil and Location. I min køkkenhaven har jeg bygget højbede, så jeg nemt kan planlægge rotation, og så synes jeg, det er flot med .

Trin-for trin - lav din egen køkkenhave. Er du begynder indenfor køkkenhave - arbejde og skal du til at anlægge din egen køkkenhave , får du her en artikel om . Keep your garden productive as the season winds down with this fall-harvest garden plan. Jeg har været lidt sent ude med planen for køkkenhaven i år.


Men nu er den ved at være der. Hunhavde anlagt en køkkenhave bag ved brandtomten, hvor jorden var plan , og hvor der var sol en stor del afdagen. Hun havde plantet rodfrugter ved nymåne . Brænder for Tips, Tricks, Historier og så har jeg allerede en vild (og lidt sindssyg) plan for sæson men . Sædskifte plan køkkenhave for maksimal udbytte.


De biologiske dyrke grøntsager i deres egen have taler flere og flere landsmænd. Lad Wides Fiksfakseri kickstarte din køkkenhave. Du skal bruge:Papruller fra.


Klar til PLan : Pak din rygsæk rigtig!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg