tirsdag den 8. maj 2018

Skovsyre frø

Efter blomstring står den med meget små rumdelte frugtkapsler med mange frø. Rød skovsyre er rig på c-vitamin og fungerer godt til salater, dressing, kryddersmør, fisk og grøntsager. Krydderurten har skønne røde blade og fine gule . Frugterne er kapsler med fem rum og mange frø.


Det er yderst vigtigt at huske at skovsyre er giftig i større mængder da det indeholder oxalsyre. De fleste kender skovsyre , Oxalis Acetosella, der pibler frem af.

Frøhandel med mange specielle frø. Lilla radiser, sorte tomater, hvide auberginer og stribede rødbeder. Sjove, anderledes og nemme sorter til urtehaven. Her kan du læse om skovsyre. Foto af planten skovsyre med hvide blomster.


Bladene kan spises – de smager syrligt. Rød Surkløver – Rød skovsyre plante Øko. Oxalis, acetosella, en mildt syrligt frodig plante, som er fin i salater, sammen med fisk, i desserter… og . Dyrk din egene friske krydderurter fra frø i haven ,på altanen, i potter, i krukker, i vindueskarmen i køkkenet.

Du kan også købe økologiske frø til . Køb Rød skovsyre og flere tusind andre dagligvarer hos nemlig. Levering direkte til døren, nemt og ligetil. Fugtigheds- gradient Tørt Bølget bunke Bølget bunke skovsyre Hyld- skovsyre. Andre planter spreder selv sine frø. Skovsyrens frø ligger i en lille grøn kapsel.


Ahorns frø har form som en lille helikopter, og de kan selv flyve ud af træets skygge. Skov syre har jord stængel og blomstrer tidligt om foråret. En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40. Vokser på næringsfattig skovbund (under nål og bøg).


SKOVSYRE (Oxalis acetocella) er en fin lille, flerårig, bestandsdannende urt i. Frøene sidder i en lille kapsel, der åbner sig med stor kraft og slynger frøene u. Selv spreder de sig fra frø , der springer langt væk ved den mindste berøring af en. Underjordiske jordstængler er den anden metode skovsyre formerer sig på. Du skal ikke prøve at dyrke alting på én gang. Så bliver det for meget arbejde. Begynd eksempelvis med at dyrke frø i en enkelt potteplante.


Dette ukrudt er også kendt som skovsyre , men de må ikke forveksles med ægte syre.

Men den har en tendens til at komme igen fra frø , så det er afgørende at . De aromatiske frø bruges i både en frisk og tørret udgave som krydderi.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg