tirsdag den 8. maj 2018

Male på sten med børn

Forlæng strandturen ved at tage sten med hjem og mal dem. Det er så sjovt (for både børn og voksne), og det bliver SÅ fint! Flot sæt med sten og maling fra SES Creative til brug i kreativ leg.


Sættet består af små malerbøtter samt sten og værktøj. Lav en hyggelig og kreativ aktivitet med børn. Lille velkomst sten malet med acryl maling og posca tusser.

Male På Sten , Malede Sten, Nemt Håndarbejde, Cement, Kreative Børn , Smykkesten, Pet Rocks, . Det var Inger Dybdahl, der fandt denne pin. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. Den dag fik begrebet “øjesten” en ny betydning.


Her er en idé til hvordan børn kan male på sten. Det er en fordel, at stenene er nogenlunde glatte i overfladen - i hvert fal hvis der skal tegnes . Mangler du et godt DIY-projekt? Her finder du inspiration til at male på en sten - Find din nærmeste.


Få kreative ideer til Andet mal og tegn og køb materialerne her!

Tuschfarve tørrer med det samme og er nemmere at male me . Har du lyst til at få mange flere gode tips fra Kreativ. Finder I rigtig flotte sten , så kan I have sjov med at dekorere dem. Inden I går i gang med at male , skal stenene vaskes godt af i sæbevand. Nyhed Bedsteforældre: Børn skal have meget mere natur!


Med meget få midler kan I lære og få inspiration til at at lave de skønneste sten. Jeg foretrækker personligt de lidt mere naturtro sten , hvor man arbejder med . Med forårets farver i fokus og påskens pynt, arbejder vi med at kreere sten , der kan nydes både inde og ude. Hvad er en Posca tusch egentlig?


En Posca tusch er en tusch med akrylmaling i. Det vil sige at det egentlig er en malerpensel med en fast spids, . Her går man først en tur på stranden sammen, man udvælger sten sammen og efterfølgende maler . Turismens Venner hjælper børn i alle aldre med at håndmale flotte sten. Male på sten foregår i teltet ved restaurant Kerteminde Sejlklub på . På børnebiblioteket har vi taget genbrugs-tanken til os og som et af sommerens arrangementer for børn genbruger vi denne gang strandens . Se her hvordan børn kan male på sten og strandskaller med Posca tusser. Tuscher med maling kan bruges på mange . I december maler vi julesten på bibliotekerne.

Vi forvandler kedelige grå sten til flotte snemæn betagende huse og fine juletræer. DIY sten mal på sten Enten er man til farver, eller også er man til et lidt mere enkelt udtryk. Disse sten malede børn og voksne på Skarø . Jeg er kommet frem til, at man ikke skal bruge Paverpol på sten.


Derfor tog jeg den ind igen for at male den over igen senere. Claus, han lavede en for mange år siden, da vores børn var små. Dyb penslen i malingen, sæt penslen til lærredet – og vent bare og se, snart har du lavet det flotteste maleri. Maling til børn – til mange kreative timer.


Her kan du male på sten som er et stort hit hos både børn og voksne, det sker på Lille Torv mellem . DIY: Mal på sten , stenmaling, den nye meditation - kreativ hobby som underholder både børn og voksne. Shake tusch pen med guld farve til stenmaling og kreativ hobby. Køb tusser til børn og hobby online her.


Stort udvalg af hobbyartikler til børn og voksne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg