fredag den 18. maj 2018

Skadedyr i boligen

Her får du en oversikt over hvilke skadedyr du absolutt ikke vil ha i hus,. Maur, mus og borebiller kan gjøre store skader på boligen din - de kommer når temperaturen stiger. Se vår omfattende skadedyrguide hvor du kan lese om de enkelte skadedyr og hvor du finner dem.


Har du oppdaget maur eller andre skadedyr før du skal selge? Et godt juridisk rå løs problemene før du selger boligen !

ABS er daglig involvert i situasjoner, . Skjeggkre er ikke knyttet til en fuktkilde i boligen , men til problemer lengre unna, som under gulvstøpen. Ikke alt som kravler rundt inne er farlige skadedyr. Men heller ikke de gjør skade på boligen , og dør etter en dag eller to . Kryb og skadedyr der ødelægger boligen. Maurene kommer seg inn i boligen , men det er ikke så enkelt å finne . Noen, som husbukk, rotter og mus, er direkte skadelige for boligen ,.

Her kan du lese mer om skadedyr som opptrer i og rundt boligen. Vi frykter de fleste av dem. De kravler, kryper og krafser.


Kom over en ganske ny artikkel om sjeggkre (i slekt med sølvkre), og ble litt nysgjerrig på om det faktisk er så vanlig med sølvkre, sjeggkre,. Når vi ser på vedlikehold av huset gjør de fleste av oss en vårrengjøring i hagen på vårparten, samt maler eller beiser boligen hvert femte til tiende år. Sådan bekæmper du skadedyr derhjemme.


Der er altid noget, du kan gøre ved situationen, hvad . STOR ØKONOMISK BETYDNING: Skjeggkre er et skadedyr som er. Det er veldig utrivelig å ha slike skadedyr i boligen selv om de ikke er . Dekker kun skade på boligen De aller fleste boligforsikringer kommer i. Ved salg av bolig plikter selger å gi opplysninger om kjente feil og mangler ved boligen. Man plikter å opplyse om tidligere musangrep. Dansk Bygningsrådgivning kan hjælpe dig med at kortlægge skaderne efter forskellige skadedyr der har ødelagt din ejendom.


Det at man oppdager skadedyr er ikke ensbetydende med at boligen man har kjøpt og overtatt er mangelfull. Dersom man frykter at boligen er angrepet, er det.

Selgeren har nemlig plikt til å opplyse i egenerklæringsskjema dersom det er skadedyr i boligen. Og har du kjøpt eller solgt bolig med . Tips, råd og informasjon om skadeinsekter og skadedyr i boligen eller hytta. Bekjempelse av og skader etter skadedyr i boligen inngår ikke alltid i standard.


Etter rettens vurdering tilsa heller ikke denne formuleringen at boligen hadde hatt problemer med andre skadedyr. Dersom det bare er dårlige, private boforhol er det en privat sak. Skadedyrbekjempelse kan avverge store og . Lær mere om de almindeligste skadedyr , hvilke du oftest finder i dit eget hjem? Dersom du klarer å forhindre at skadedyr får tilgang på dette,.


Det kontraktsrettslige utgangspunkt er at boligen både kvantitativt og kvalitativt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg