mandag den 7. maj 2018

Grusgrav ølsted

Her er bålste madpakkehus, shelters, . I Ølsted lå der engang en nedlagt grusgrav. En flok lokale ildsjæle fik den idé, at grusgraven skulle gøres til et rekreativt område, som byens . På toppen af den gamle grusgrav , der nu er omdannet til naturskønt område ligger der en naturlegeplads og et shelter med udsigt over Arresø og roskilde. Aftalens parter: Halsnæs Kommune. KULTURPROJEKT Ølsted Grusgrav har de seneste år været gennem en større forandringsproces og rummer nu en stribe rekreative indslag .

Det hele forgår i og omkring Ølsted Grusgrav ved madpakkehuset. Bestil online og få leveret direkte fra grusgrav ved Ølsted. Grusgrav - grusgrave , grus, entreprenører, vognmandsforretninger, sten, sten- og grusmaterialer, grusgrav , san vognmæn asfalt - firmaer, adresser, . Vi har fem grusgrave på sjælland.


Fin legeplads med både klatrestativ, svævebane, gynger, rutschebaner og et legekøkken. Moovit hjælper dig med at finde de bedste ruter til Ølsted Grusgrav med offentlig transport og giver dig trin-for-trin vejvisning med opdaterede køreplaner for . En stor aften for Ølsted og ikke mindst de fem bærende ildsjæle i projekt Ølsted Grusgrav , udover Henning Holbek er det Birthe Madsen, Per . Styrk denne lokale attraktion.

En grusgrav lyder måske ikke som det mest charmerende sted - men har du besøgt Ølsted grusgrav , som ligger i smukke . Det ved de i Ølsted ved Frederiksværk, hvor en gruppe af. Derfor planlægger Region Hovedstaden at grave nye huller både ved Gerlev i Hornsherre ved Ølsted i Frederikssund og så i Gribskov . Rejseplanen Indtast nyt arrangement. Vi ønsker Matrikel - 11b - St. Pluk havtorn i Ølsted Grusgrav torsdag i efterårsferien som en del af Kulturkraft Halsnæs. Spejderbrunch til morgenmad og som dessert lagkage (efter gps løb) Tak til Andreas, Morten, Ann-Helene og.


Byens juletræ tændes, 15:Afgang fra Ølsted hallen. Husk lygter og tøj der passer til vejret. Du kan ligeledes anvende ruteplanner til at opmåle og gemme dine egne ruter. Fra Ølsted køres mod SØ ad Ll. Halsnæs Kommune og Ølsted Borgerforening inviterer til Kulturkraft i Ølsted Grusgrav , hvor børn kan stifte bekendtskab med Nordens appelsin og være med til . Første tur i år går til Ølsted Grusgrav og.


Det er tredje år i træk, at kommunen arrangerer de populære aftenvandringer. Friluftsgudstjeneste Ølsted. Tilladelse til erhvervsmæssig råstofindvinding på matr. Windirspejderne i Vinderslev trækker folk .

Starten går fra: Ølsted Grusgrav , Rakenhøj i Ølsted. The German artist Cornelia Konrads creates hallucinating in situ installations in public spaces, parks and private gardens throughout the world.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg