tirsdag den 29. maj 2018

Skydedør indbygget i væg

Find smarte indbygnings skydedøre hos ByggeBilligt. Spar plads med en indbygget skydedør i væg. En skydedør i en væg kan være en oplagt løsning mange steder.


Særligt når pladsen er trang, er det en fordel ikke at skulle spilde plads på en traditionel dør. Hvis du vælger en indbygget skydedør , kan vi levere et indbygningsmodul, som du nemt kan bygge ind i væggen.

Alle vores døre kan leveres som skydedøre. Traditionelt set tænker vi på vægge som urokkelige - men ordet væg kan være . Med en indbygget skydedør , forsvinder døren ganske enkelt ind i væggen. Hos XL-BYG har vi et stort udvalg af skydedøre. Både dem der glider i en skinne udenpå væggen og de indbyggede skydedører. Du kan få indbyggede skydedøre til indvendig brug mellem.


TAGS: Billige skydedøre , Indbygget skydedør , Swedoor skydedøre. Hvilke typer af skydedøre findes der?

Der findes primært to typer af skydedøre : Dem der er indbygget i væggen og dem der hænger udenpå. En indbygget skydedør er en skydedør , der ”forsvinder” ind i væggen , hvorimod en . Hej Jeg har besluttet mig for at bruge en løsning med en indbygget. Dansk producerede skydedøre fremstillet i FSC certificeret, skandinavisk ovntørret limtræ. Men væggen bliver altså noget tykkere end med et færdigt element, . Du kan vælge en indbygget skydedør eller en udvendig skydedør , der hænger på væggen.


Skydedøre er en smart måde at få mere plads på. Alle SWEDOORs indvendige døre kan fås som skydedøre. Bestil nemt Swedoor Indbygningsmodul mm hvid fyr til indbyg. Se Swedoor skydedøre online her.


Til venstre ses indbygget skabs væg med rumhøje låger lavet af snedkermester Finn Jakobsen. Dobbelt indbygget skydedør med automatik. Vægtykkelse i 9 1eller 1mm færdig væg. Ring for nærmere information. Vi tilbyder både glatte døre, fyldningsdøre og glasdøre som skydedøre.


Skal det være nemt, praktisk og ikke mindst pladsbesparende, så overvej en skydedør. Der findes to hovedtyper af skydedøre : Udenpåliggende, hvilket betyder, at døren kører langs væggen på en skinne, samt indbygget , hvor .

Den bedste løsning indenfor dørautomatik og skydedøre. FORIS – OVERSIZE anvendes til fløjede anlæg indbygget i væg. Fordelen ved en indbygget skydedør frem for en udenpåliggende er,. SLIDING DOOR elegante skydedørsløsninger for integration i loft eller væg.


GLASS DOOR dørløsninger med hængslede, skydedøre eller som pinoldøre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg