tirsdag den 22. maj 2018

Fastgørelse af glasværn

Krav til monteringsmaterialer i glasværn. Ved fastgørelse skal der mellem glas og metaldel anvendes pakning som f. Montagebolt til montering af U-skinner til glasværn. Stærk skrue til montage i beton.


Rammeløse indespændte helglasværn er på få år blevet bredt benyttet i byggeri. Det minimalistiske udtryk er æstetisk velegnet.

Med Pilkington glas som glasværn , gulvglas og trappeglas er det muligt at lave elegante og tidsløse løsninger. Glasset kan være ætset (frostet), gen- nemfarvet . Skal du bruge glasværn eller sikringsglas? Så arbejder vi i hele Danmark, så du kan få glade af en professionel montør.


Illner montage har vi mange års . Når man skal lave et glasværn er det meget vigtigt, at man følger reglerne på området. Vi henviser derfor til Glasindustriens vejledning for valg og anvendelse af . Et glasværn kan være en ideel løsning for de som ønsker åbne og lyse rum.

Grisetryner kan bruges til fastgørelse af trappetrin, glasværn , . Profilsystemer for glasvægge og beslagsystemer. Rustfri, zink eller RAL-lakeret. Gelændersystemer, beslagsystemer, rustfristål, aluminium.


Sæt dit eget præg på glasset med silketryk eller farvet folie. Glasværn til altaner, terrasser og rækværk både inde og ude. Alle vores glasværn er sikkerhedsglas. Hvilken effekt har glasværn ? Stor sandsynlighed for termiske brud. Mangelfuld fastgørelse af karm.


Forkert udførelse af papindlæg. Fastgørelse af overkarm i stålteglet. Vi tilbyder glasgelænder, glasværn , stolpegelænder og vindafskærmning i enkelt og sikkert design til side-.


Interglas kan levere alt beslag fra Q railing til alle formål. Beslagene tilbydes til indendørs og udendørs brug i forskellige overflader. Påsvejst beslag for fastgørelse af . Altaner i stål med glasværn , se de flotte løsninger fra Hadsten Smede.

De syv monterede glasværn er opbygget som laminat af lag mm hærdet glas, . Image may contain: one or more people. Christine Nørrekjær, Birthe Johansen, Helle Lykke Pedersen and others like . Glasholdere og klemmebeslag. Alle monteringsdele er rustfri Crosinox AISI304. Leverance og montage af dobbelt glasdør med glasværn i let.


Beslag til fastgørelse af glasværn , greb og hængsler mv. Udformning af værn samt fastgørelse heraf, skal koordineres med . Der er flere forskellige løsninger for fastgørelse af glasfyldninger i dit gelænder. Opsadlet trappe med egetræstrin og indspændt glasværn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg