tirsdag den 8. maj 2018

Terrasserens træ

Er du træt af alger på terrassen, så skal du have fat i terrasserens og højtryksspuler. Men du skal gøre det rigtigt, ellers risikerer du at ødelægge . Dog skal man være lidt forsigtig med den kraftige vandstråle på de mere sarte materialer som f. Her kan man med fordel tage en lille . Se godkendte midler på Miljøstyrelsens oversigt over miljøgodkendte bekæmpelsesmidler. LÆS OGSÅ: Vedligeholdelse af havemøbler i træ.

Højtryksrenser – hvad kan den bruges til? Er din træterrasse grå og har løse fliser og sprækker? Trykimprægneret træ er det mest anvendte materiale til terrasser og andre . Men ikke alle typer overflader er lige egnede til at blive højtryksrenset, så gør det med omtanke.


Fliser, beton, granit og træ kan risikere at blive . Træ er et forgængeligt materiale, men vedligeholder du det godt, vil du kunne. Eller du kan give din terrasse træolie, hvilket er meget velegnet, hvis du gerne . Det er nemt at gøre din terrasse klar til den nye sæson. Vælg en tør, solrig dag snarest – og gør følgende: .

Slip af med den grønne algebelægning på terrasse , havemøbler eller hegn. Køb Pinotex terrasserens 5L online hos BAUHAUS. Vi har altid den rigtige pris og måneders returret.


Forarbejde er halvvejen til sundt træ. Træværk skal altid vaskes ned inden malearbejde. Der sidder en hinde af trafikos, smuds og andet, så du risikerer . Du kan bestille en terrasserens her fra webshoppen, ved at sende en mail til.


Rensning af terrasse i træ sker med en specialmaskine der skånsomt renser . Under kategorien terrasse finder du ProDeck Komposit terrassebrædder, Bangkirai terrassebrædder i FSC-certificeret træ , trykimprægnerede terrassebrædder, . Det kan for eksempel være en afrensning af lud- eller sæbebehandlet træ før en olie- eller bejdsebehandling. Træ er et produkt skabt af naturen. Møbel- og Terrasserens er udviklet til . Hver en terrasse og hvert et bræt er unikt, levende og fortæller sin helt egen historie.


Med en træterrasse eller -facade får du . Dolle Terrassen findes med tre forskellige gulvtyper. Skal terrassen være med trykimprægneret, hårdt træ eller komposit gulv, hvad bør du vælge? AlgeFri er hurtig og effektiv algemiddel mod alger på træ , fliser, tag, glas,. Brug AlgeFri som algefjerner på din terrasse , havemøbler, indkørsel, drivhus, tag .

Vi skruer alt vores træ nedefra. Vedligeholdelse: Når du har valgt at investere i en terrasse eller facade i hårdttræ, er der nogle helt grundlæggende egenskaber . Ipe terrasse har en smuk mørkebrun farve med grønne nuancer i strukturen - en. Brug Terrasserens til at fjerne snavs, misfarvninger, alger og lignende fra dine terrasseplanker. Kan bruges på stort set alle træsorter. Læs mere om Vedligeholdelse af udendørs, overfladebehandlet træ.


Vi har en terrasse af lærketræ – hvilken behandling vil være gavnlig? Flügger Terrasserens A - et effektivt rengøringsmiddel til træterrasser, udendørs.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg