tirsdag den 22. maj 2018

Navneskilte til hus porcelæn

Dørskilte i porcelæn i forskellige størrelser, og med forskellige skrifttyper. Leveres færdig med skruehuller. Lille firkantet skilt i håndmalet porcelæn (x cm) med navn.


Få dit eget navneskilt i porcelæn , skræddersyet til dig og din familie - med eller uden dekoration. Skiltet kan tåle at hænge udendørs.

Lazur har specialiceret sig i at håndmale porcelæn , håndmalede fliser og navneskilte. Navneskilte og hus nummer Jeg får mange . Vores blanke og autentisk udformede navneskilte er egnede til både ud. Oplev vores kæmpe udvalg af vejrbestandige emaljeskilte til dør, hus , have og meget andet. Se det flotte sortiment eller design dit helt eget, unikke skilt. Der er ikke mange der tilbyder dørskilte i porcelæn.


Vi har fundet steder i Danmark der sælger porcelæn og keramik dørskilte. Det mest almindelige er dog, at et dørskilt placeres på ydersiden af et hus ved yderdøren for at byde velkommen til besøgende.

Graverede skilte i plastik passer glimrende som navneskilte. De anvendes ofte i sygeplejen og servicebranchen. Dørskilte kan fås i mange materialer: keramik, emalje, porcelæn , rustfrit stål, messing og mange andre.


Læs om allesammen her og få inspiration. Vi kan ikke levere et Dørskilt med gravering eller dørskilte i porcelæn , men derimod et . Nå, nok snak, vis mig de fedeste, cooleste og skæggeste navneskilte ! Her kan du selv designe dine navneskilte til postkassen eller døren. Vælg selv størrelse, skrifttype - Folien fås i mange farver. Kurv : karavaneveje over afrika og asien vare (r) - simon alvin and the chipmunks DKKkort hvide sande.


Flyt stort og tungt gods på en nem og smidig måde. Med den rigtige platformsvogn kan du og dine medarbejdere uden problemer nemt tage kontrollen og flytte . Vi ønsker at være på forkant med det nyeste inden for el-installationer og samtidig fokusere på effektiviteten i produktet. Vi er også medlem af Tekniq. På vejud igen fik hunøje på nogle navneskilte på indgangen til selve huset. Petersen, og under det sadto mindre skilteaf porcelæn.


Vi laver navneskilte til huset , kolonihaven, sommerhuset, børneværelset, legehuset.

Blå huse Glaskunst Kunst Arwo. I samarbejde med producenter af IT-hardware omsætter vi overskudsprodukter globalt med fokus på SMB-markedet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg