fredag den 25. maj 2018

Træskilte med skrift

Design selv dit skilt: Vælg træsort, form, størrelse, skrifttype etc. Træskilte har et flot og naturligt look. Vælg dit helt eget flotte træskilt. Jeg laver træskilte i mange forskellige variationer og udformninger.


Her finder du vores helt egen serie af dekorative træskilte med tekst. Skiltene har vi selv designet og fået produceret herhjemme i Danmark.

Naturskilt træskilt cowboy bøfplanker cncfræsning i 3 cnc skilte , dørskilt skilt stakit, plankeværk engel,3D fræsning spækkebrædt, vinduer buet træ, limtræ, . Sjove skilte med tekst og søde citater. Alle vores skilte laves i hård træ, som feks eg og kirsebær mm Skiltene laves helt efter eget ønske mht skift type, logo mm. Som noget helt særligt kan du her hos VendelboDesign finde vores special træskilte med tryk, disse skilte kan også designes efter dine ønsker, det eneste du . Danmarks største udvalg af plastskilte, aluminiumsskilte og meget mere.


Design dine skilte nemt og bekvemt efter dine egne behov direkte på hjemmesiden til . Graverede træskilte giver et gammeldags udtryk og kan anvendes til alle former for skiltning indendørs, men vær opmærksom på, at de ikke kan anvendes . Skilte til sommerhuse og hytter bruges meget i camping- og sommerhusområder.

Solvang, Klithuset, Vesterhavshytten eller Reden. Lav et smukt skilt til huset, båden eller hvor et skilt nu vil pynte. Det eneste værktøj du behøver er en overfræser og en sav.


Ib Laursen, Nordal og Bloomingville. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Vi sælger træskilte i forskellige former og størrelser til både indendørs og udendørs brug. Skilte i træ er blevet meget moderne og skaber et flot råt look.


Søger du træskilte til hjemmet ? Vi har et stort udvalg af barselsgaver, dåbsgaver og bryllupsgaver. Besøg os og find din personlige gave. Flot skåret træskilt , fremstillet af det kostbare Maisak træ, skriften dybdegraveres og fremstår som en mørk brun farve,. Hos L-living er der et stort udvalg af træ- og glasskilte.


Find billige skilte her og køb online. Er du på udkig efter sjove skilte - Se vores store udvalg af metal skilte til. Metal skilte med tekst samt træskilte og skilte i retro-stil.


Hvide skilte med sort skrift. Den perfekte side til jer som planlægger bryllup. Her er emaljeskilte, zinkskilte og træskilte til køkken, entre, ba soveværelset, børneværelset og stuen.

Magneter med tekst, håndlavede skilte. Et sjovt skilt eller skilt med citater eller klog tekst er altid . Vores store udvalg af skilte med sjove tekster sælges til erhverv og forhandlere. Lækre skilte i træ som kan vejlede dine gæster, så de kan finde vej til både bar, dancegulv og. Lav tekster på skilte uden stencils – yep det kan man godt :-) Gæste indlæg. Patinering af brædder til skilte.


Flere forskellige skrift typer er fedt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg