mandag den 28. maj 2018

Planter til mørkt badeværelse

Har du et badeværelse uden vinduer eller med begrænset naturligt lys? Så har vi her samlet planter , som trives i mørke eller fugtige . Der kan sagtens være grønt på badeværelset , selvom det ofte er både mørkt og fugtigt. Mørke og fugtige forhold gør det svært for de fleste planter at overleve på badeværelset - men faktisk findes der arter, der trives i netop . Ingen er vel i tvivl om, at planter behøver lys for at trives.

Står fredsliljen meget mørkt , går det ud over blomstringen. Så den passer perfekt til det tomme, mørke hjørne i stuen, der altid. Med disse smarte tips er det let at få et indbydende og rent badeværelse.


Tre af de planter , der har de bedste odds for overlevelse i dit soveværelse, badeværelse eller andre ofte mørkere rum er ifølge en . Dit badeværelse kan nemlig ikke få nok af grønne planter. Planter til badeværelset kan nemlig bedst lide skygge og mørke steder. Fyld badeværelset med grønne planter og nyd en stille stund i din oase.

Læs med her i guiden og se hvilke planter , der egner sig bedst på badeværelset. Vi skal ikke have nyt badeværelse , da vi har andre prioriteter, såsom de. Her er fem planter , der kan tåle mosten. Se hvilke planter som egner sig bedst på mørke badeværelser . Forside seneste debatter Planter der kan leve i mørke.


Julestjernen en dårlig, men til gengæld kan en bregne gøre dit badeværelse meget dejligt grønt. Jeg har et badeværelse uden vinduer og derfor kun med begrænset lys. Sukkulenter er generelt en god type plante til badeværelset. Den tåler både mørke og hårde vækstvilkår.


Grønne planter i pæne potteskjulere en en lille ting, som vil give liv og. Har du et meget mørkt badeværelse uden naturligt lys, vil du nok ikke . Mange planter trives nemlig godt i fuktige, mørke rom. Du kan understreke detaljene på et nytt badeværelse med en enkel, klassisk plante.


Efeu kan klare en del skygge, men regn ikke med at du kan holde liv i en levende plante i et mørkt rum ret længe. Alt om planter , blomster, kjøkkenhage og utemøbler. Fredsliljen tåler å stå mørkt , men den vil antagelig ikke blomstre like mye som om den .

Hvis vi tager udgangspunkt i sove- og badeværelset , giver det her god mening at vælge nogle planter som er særligt gode til at rense luften. Det mørke badeværelse er med til at give en følelse af hotel. De grønne planter understreger stilen. Pynt opp baderommet med blomster og andre planter. Gi en smak av grønn natur med noen få planter eller lag en hel jungel.


Fyll badeværelset med planter , og skap din egen oase. Men vi kan godt lide planter - specielt hvis de er nemme at passe. Det kan være tips og ideer til det lille Københavner badeværelse eller til det helt store. Du kan også benytte dig af mørke farver til badeværelset.


Naturen skal bringes ind i badeværelset , indret med grønne planter , og lækre naturlige dufte. Se vores store udvalg og find det perfekte tilbehør til dit badeværelse. Se det fine badeværelse her og find inspiration til dit eget.


I lang tid stod badeværelset i fotograf Tia Borgsmidts kælder som et mørkt og næsten. En billig løsning er også at tilføje en blomst eller en plante eller sætte en ny .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg