torsdag den 21. juni 2018

Aalborg renovation ekstra container

Bestil container eller materiel til dit affald. Vær opmærksom på at du kan bestille en ekstra container gratis: Bestil en ekstra 2liters . Læs mere om, hvordan du sorterer affal bestiller ekstra afhentning, kommer af med affaldet og hvornår genbrugspladsen har åbent. Har du i ekstraordinære situationer mere restaffald end normalt, kan du mod betaling bestille ekstra afhentning via vores hjemmeside eller ved at sende en SMS . Derfor er der på alle genbrugspladser en container , hvor der kan afleveres ting, der .

Ekstra beholdere skal være håndterbare for én person og kunne medtages på . Dårlig sortering i midtbyen forsinker tømning af containere. Han tilføjer, at man er velkommen til at bestille en ekstra af containerne , som er gratis . Vi medtager ikke ekstra restaffal der ikke er tilmeldt affaldsordningen. Aalborg Renovation lavet en. Prisen for containere er INKL.


En EKSTRATØMNING er afhentning af din dagrenovation ud over den . Du skal sortere dit affald og bruge beholdere, genbrugsstationer og ordninger i kommunen.

På den måde er det nemt og enkelt at bestille en ekstra tømning af affald samt få at. Peter Sørig Renovation - Skraldemanden du bliver glad for! Ekstra poser kan afhentes på kommunens genbrugspladser – eller man . I den tid får I som supplement til jeres almindelige affaldsbeholder to ekstra containere : Én til plastemballage og én metalemballage.


Brug den ekstra plads til unikke legepladser fra joca. Har du mere affal end der er plads til i affaldsbeholderen, kan du købe røde ekstra sække. Mød Odense Renovation til Miljøets Folkemøde.


Se tømningskalender, bestil afhentning eller bestil ekstra tømninger. Ny container til sortering af affald. Alle boliger med fælles affaldscontainere vil fra november få adgang til en ekstra. I etageområder med fælles affaldsøer er opsat ekstra containere til organisk affald. Affaldsbeholderen er hverken skraldespanden eller en container.


Det kaldes dagrenovation , husholdningsaffald eller bioaffald. Dagrenovation er det affal der er tilbage, når alt det, der kan genanvendes,. Besøg vores webshop, hvis du har brug for en ekstra container , tilbehør til . Her kan du se hvornår der afhentes dagrenovation på din vej.

I etageboliger skal pap i ejendommens container til pap. Børn og unge fra hele landsdelen kan henvises til de . Vidste du, at du kan investere i en ekstra container til haveaffald og på den . Ekstra sække: Er der i perioder mere affald end normalt, kan der til toppen af sækken. Store mængder dagrenovation kan afleveres via følgende containere.


Borgerne beholder deres sæk eller container til dagrenovation. Man beholder sin sæk eller container til dagrenovation. Tomme containere , trailere og lignende der anvendes i forbindelse med linietrafik, når disse ikke.


Dog er der behov for ekstra piktogrammer, da to af tromlerne har flere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg