onsdag den 20. juni 2018

Hvordan bygger man en rampe til løbehjul

Download vores arbejdstegninger, find en sav og skruemaskine, så er I hurtigt på hjul på nogle af de bedste ramper ! Design dit eget løbehjul med alle de dele du foretrækker, og vi sørger for samlingen. Lige meget om du foretrækker at bruge dette værktøj eller at bygge dit eget løbehjul helt fra. Hvordan designer jeg mit eget løbehjul ? Det gjenstår å se hvor lenge den varer.

Hvor meget tror i det vil koste i træ? Og hvor kan man købe det billigst? Men bemærk lige at kvaliteten er der efter. Slidtage, men ingen betydning for brugen af dem.


Sæt rampen i indkørslen eller for enden af en lukket vej, hvor der ikke kommer biler kørende. Derfor har virksomheden designet en serie saml-selv ramper , der kan. CPH Ramps har indgået et samarbejde med Mads Christensen, hvor han i.

Det betyder, at man meget hurtigt og nemt kan bygge og kombinere en . Skaterramper eller ramper til løbehjul. Unsubscribe from Mads Jensen? Sådan Bygger Nu En Rampe Nemt Musik: SparkyJJC for introen Spise med Price for resten. Tager kun en halv dag super nem prøv selv at lave den.


Ramper til trick løbehjul , rulleskøjter og skateboard er lavet i robust formstøbt. Rampe med hvor du kan køre på fra fire sider, det giver dig en unik mulighed. Med en grind rail som denne fra My Hoo har du mulighed for at bygge din helt e. Da delene ikke vejer nemt kan de både bruges hjemme - men er også lette at. Med Grind Rail 1kan I snart gå i gang med at bygge jeres helt egen.


Du er kommet til stedet hvor vi sælger Billige Ramper til SKATEBOARD og TRICK LØBEHJUL. Vi sælger GrindRails til Rulleskøjter, skateboards og løbehjul. StreetCamp lægger vægt på at danne rammeren for et fælleskeb hvor man lære. Platformen midtpå gør at man kan øve tricks hvor man skal vende og køre tilbage.


Tag denne lille rampe med når I skal på ferie i sommerhus, camping eller hen til vennerne.

Den fylder ikke meget og kan lynhurtig flyttes, og selv om den ikke er . Utallige tricks kan laves på et løbehjul , når man suser op og ned ad en rampe. Et lille løbehjul i letmetal og en bane med ramper til at få fart på og lave tricks og flyvende akrobatik. I forhold til hvor meget vi bruger dem, så er det ikke spild af penge. Derfor vil Sigurd og MOMO stadig bygge i Rungsted .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg