fredag den 8. juni 2018

Bladlus æg

Mange arter af bladlus kan angribe drivhusplanter, men det er især. De befrugtede æg overlever så vinteren. Suger bladlus saften ud af dine planter? Det er der heldigvis råd for.


Læs her, hvordan du bekæmper bladlus uden at sprøjte planterne. NsciZXO-,ow:29pt:haveselskabet.

IE6hx,ow:77pt:haveselskabet. Både voksne og larver har bladlus på menukortet. Forestil dig at være omkranset af flyvende glubske rovdyr der som ”F-jagere” med læggebro forsøger at plante et æg i dig. Se, hvordan gartner Lene Tvedegaard bekæmper bladlus i sit gartneri,.


Bekæmp din haves bladlus uden gift. Et af de mest effektive midler mod dræbersneglene er at finde sneglenes æg og destruere dem. Hunnen lægger om efteråret æg som overvintrer.


Der findes flere hundrede forskellige arter af bladlus , og de angriber både. Sommerfuglene lægger æg på bagsiden af f.

Havrebladlus overvintrer som æg på hæg (vintervært). Om foråret udvikles her flere generationer. Af pupperne klækker voksne galmyg, der flyver ud og finder kolonierne med bladlus. Larven, der klækker af ægget, er også rødlig . De fleste haveejere kender bladlus som små, grådige plageånder, der. De ubefrugtede æg hos hunnen bliver til en slags klon af moderen, . Alle udklækkede larver vil udvikle sig til vingeløse hunner . De første bladlus klækkes som overvintrende, befrugtede æg.


Næste generation formerer sig derimod ved det, man kalder jomfrufødsel: . Hannerne ses her om efteråret, når der skal produceres æg til. Troede faktisk bladlus var levendefødende - se linket HER men der kan måske . Mange insekter foretrækker at lægge deres æg på lune steder, fx på undersiden. Overvintring sker oftest som æg , der om foråret udklækkes udelukkende som hunner. Antallet af æg er afhængigt af antallet af bladlus. Ud af ægget klækker der efter et par dage en larve, der straks søger frem til bladlusene, som den kravler ind . Vi guider dig i bekæmpelse af dræbersnegle, myrer, bladlus og hvepse – og.


Er det bladlus æg eller sådan noget? Det vrimler med myrer i bedet, men jeg ser det egentlig ikke som et problem da de vel tar en masse små . Levende bladlus tåler kun lidt frost.

Den spinkle snyltehveps er en god makker i din kamp mod havens bladlus og viklerlarver. Den lægger æg i kålorm, bladbiller og bladlus. Mariehønen Adalia bipunctata er en hjemmehørende mariehøneart, som har bladlus som foretrukken fødekilde.


Bladlusenes æg klækkes om foråret til . Larven er et grådig rovdyr, som æder mange lus . De parrer sig, og hunnerne lægger æg , som kan tåle vinterens kulde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg