mandag den 18. juni 2018

Byggeaffald regler

Miljøbeskyttelsesloven, affaldsbekendtgørelsen og restproduktbekendtgørelsen udgør regelgrundlaget for håndtering af bygge- og anlægsaffald. I Danmark genanvender vi en stor del af vores byggeaffald. Men nogle typer byggeaffald kan indeholde. Der er nye regler for at anmelde byggeaffald.


Du skal anmelde dit byggeaffald senest dage, inden arbejdet sættes i gang.

Når du bygger om eller nyt, skal du bruge kommunens affaldsordning for byggeaffald. To uger inden du begynder at rive ned eller renovere, skal du anmelde dit byggeaffald til kommunen. Ved bygge- og anlægsarbejde eller nedrivninger har bygherren selv ansvaret for at sortere og skaffe byggeaffaldet bort.


Herunder finder du regler , information, selvbetjening og vejledninger om byggeaffald. Skal du af med affald fra ombygning eller lignende, gælder specielle regler. Det skyldes, at noget af affaldet kan indeholde giftige stoffer som pvc og pcb.


Som bygherre er du ansvarlig for, at dit byggeaffald anmeldes og bortskaffes korrekt.

Du kan som bygherre få råd og vejledning til hvilke regler , der gælder, . For farligt affald gælder der særlige bestemmelser, herunder særlige regler for. Via punkterne i venstre side kan du læse mere om, hvad byggeaffald er, hvordan man sorterer og bortskaffer det samt hvordan man anmelder . Regler for forhusholdninger. Sortering af byggeaffald på genbrugsstationen. Byggeaffald kan indeholde farlige stoffer som bly, asbest og PCB, der kan. PCB i bygninger skal identificeres og PCB-holdigt byggeaffald skal . Anmeld byggeaffald til kommunen senest dage før renovering, nedrivning og byggeri.


Er radiatoren farligt affald ? Tønder Kommune ændrer praksis for anvisning af visse typer bygge- og anlægsaffald. Det gælder affal som ikke er egnet til . Nye regler for anmeldelse af byggeaffald og PCB-screening. Udfører din virksomhed byggearbejder i form af nedrivning og opførsel af bygninger, skal du være . Generelt gælder, at materialer der kan.


Du kan læse mere om de nye regler i affaldsbekendgørelsen. Vejledningerne fortæller om regler , de forskellige .

Dette skal du gøre, hvis du får mere end ton byggeaffald , hvis det, . For at komme problemet til livs, er der lavet nye regler for anmeldelse af byggeaffald. Miljøstyrelsens affaldsbekendtgørelse indeholder særlige regler om byggeaffald med PCB. Det er vigtigt, at disse regler overholdes, så PCB-holdigt byggeaffald. Vi har hos skraldebilen specialiseret os indenfor afhentning af byggeaffald og.


På samme måde skal du huske at anmelde farligt byggeaffald.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg