tirsdag den 5. juni 2018

Muldvarp unger

Når en ung muldvarp finder et sted med løs jor begynder den at grave. Kuldstørrelsen kan variere en del, men i gennemsnit får hver hun unger. Ordet muldvarp betyder ”kaste muld”, hvilket passer perfekt til det lille. Kuldet består af 2-unger , der fødes nøgne og blinde med en vægt på gram.


Hunnen er drægtig i dage og får typisk 3-unger.

Ungerne forlader moderens gangsystem næste forår. Muldvarpe kan blive op til år, men bliver sjældent . Hvordan kommer du af med muldvarpe i din have? Udbredelse, verden: Fra England og Pyrenæerne i vest til floderne Ob og Irtysj i øst.


Muldvarp - information og facts om dette dyr - Læs facts og informationer om dyret her! En muldvarp vil nemlig finde sig i næsten hvad som helst. Hunmuldvarpen føder sine unger i maj–juni.


Et kuld er i gennemsnit på omkring unger.

Indimellem får muldvarpen endnu et kuld unger i sensommeren. Den får ét kuld unger om året, og det sker normalt først på sommeren. I gennemsnit får en hun muldvarp fire unger , men kuldstørrelsen kan variere en del. Buler i græsset: Muldvarp på skudhold - med saks og gift.


Historie Den sorte muldvarp med den underlige levevis under jorden er op gennem århundrederne blevet. Hele fire gange årligt får en gennemsnitslig muldvarpe unger. De unge dyr søger til arealer, hvor der ikke findes andre muldvarpe. Lille video med en muldvarp som jeg traf uden for sit normale opholdssted - under jorden. Den kravlede forvirret rundt i græsset på en mark ved . Hvor mange unger får en markmus?


De fleste unger bliver dog ædt. Først på sommeren får muldvarpen sit årlige kuld unger , som i august og september . Hvad kan du se på forsiden af. En hun får kun et kuld unger om året. Han og hun parrer sig i april-maj måned.


Hannen forsøger at parre sig med flere hunner og graver lange gange i området. Både muldvarp og mosegris gør stor skade i haverne, og de kan være meget.

Billedbog i farver om muldvarpens liv og færden, parring, dens unger , føde, fjender og hvordan den til sidst dør. I tidernes morgen føder en gigantisk muldvarp sine unger i en hule, som engang var fuld af tårer. Den graver sig vej fra Den Arabiske Halvø til det europæiske . De får op til syv unger , og efterhånden som de bliver voksne, har hver muldvarp brug for at skabe sit eget netværk af gange. Nogle steder ligger gangene i seks etager under jorden. Der er huler ind i mellem, hvor de sover eller har deres unger.


Ofte ligger hulerne godt beskyttet under . Med hår og tænder - skovens pattedyr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg