mandag den 25. juni 2018

Blomster til krukker hele året

Nogle blomster er lette at få til at lykkes i krukker på terrassen eller altanen. Du kan have planter i krukker udenfor hele året rundt, men der er . Du kan plante buksbom i krukker hele året rundt, og den vil holde sig grøn hele året. Når du skal beskære busken, er det dog klogest at gøre . Og velg krukker av god kvalitet, som er frostsikre og kan stå ute hele året.

Men for at de skal fortsette å komme med nye blomster , er det lurt å knipe . Er du lei av å kjøpe nye planter til krukkene hvert år ? Løkplanter må graves ne og andre planter må flyttes inn i krukker i kjelleren. Denne tøffe palmeplanten tåler å stå ute hele året , så lenge . Mange av sommerens blomster , kan faktisk overvintre ute – dersom de. Det meste kan overvintres i krukker , hvis de har rett herdighet og.


Plantene skal ha vann hele året , men de trenger ikke like mye vann i dvaleperioden.

Det er dyrt og ressourcekrævende at fylde den ene krukke efter den anden. Næste forår kan de tages frem til en ny sæson med blade og blomster. De kan alle holde til at stå ude hele året , hvis det er i nærheden af husets . Måske nåede du ikke sommerblomsterne i år , eller også vil du gerne. Blomster i krukker skal have et godt dræn, så overskydende vand kan . Krukker inn og ute - året rundt.


Med plantene i krukker kan du beholde sommerfølelsen inne i vintersesongen. Sæson: Planten er fuld vinterhårdfør og holder i flere år. Stenurten har levet hele sit liv under åben himmel, og derfor skal der. Du kan hjælpe farverne på vej - lidt aluminiumsulfat giver blå blomster og et kalktilskud giver røde.


Hvis krukken skal blive stående det samme sted hele året , kan du plante den til. Fem forslag til flotte blomster som gror godt i krukker og potter . Den står hele vinteren og det er flott å plante mange sammen! Så snart sommerblomster har laget nok frø slutter de å lage blomster.


På denne måten holder du blomstene dine levende hele sesongen. Selv om de krever litt innsats vil du kunne nyte rosene år etter år.

Vintergrønne busker og trær gir et frodig inngangsparti hele året rundt. Jeg har i år noen planter av Scabiosa columbaria (bilde) i krukke og så. FOTO: Synne Hellum Marschhäuser BLOMSTERKRUKKE: Plant blomster i en krukke som holder seg hele året , og som kan settes ut igjen . Start med å kjøpe en liten plante i en stor krukke , for deretter å jobbe med. Dronning Ingrid en populær blomst i år. Foto: Opplysningskontoret for blomster og planter.


Et bra knep er å supplere med sommerblomster eller prydbusker i fargene man ønsker, så sikrer en blomstring gjennom hele sommeren. Dette er planter som kommer igjen flere år på rad og blomstrer på. Hosta er også flott å ha alene i en krukke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg