mandag den 11. juni 2018

Hvordan laver man ting i beton

Vi har fundet cool DIY-projekter med beton , du nemt kan kaste dig over. Du kan i hvert fald nemt lave en i beton - se hvordan hos Lonnie Mobilholder. Men fortvivl ikke – der er trin-for-trin billeder!


Beton er let at arbejde me og du kan støbe mange forskellige ting ! Men hvordan gør jeg, og hvilke farver kan jeg bruge? Se, hvordan du laver et unikt og romantisk fuglebad af rabarberblade.

Lav et sødt fuglebad af beton , udformet som et smukt rabarberblad. Nedenfor finder du de ting du skal bruge, så du nemt kan pynte din have med dit helt eget fuglebad. Men du kan i princippet bruge hvilket som helst bla så længe det er stort nok.


Skal og skal, man bestemmer jo selv hvordan man afprøver det :-) Så. Jeg har købt mørtle og san men kender ikke blandingsforholdet mellem disse to ting ? Beton er et hit i indretningen, og det ser ud til at fortsætte. Læs her, hvordan du nemt laver dine egne betonlysestager af.


Men husk, at den først kan dekoreres, når den er helt tør efter dage.

Betongulv - hvilken type og kan vi selv lave det? Vi guider dig til, at lave en rå beton -lampe i galleriet her – uden det behøver at koste en formue. Sådan laver jeg rababerblad i beton. Her kan du se SILVANs gør-det-selv vejledning til hvordan du lave dit eget fuglebad med skrift.


De viste skåle er store, runde skaller, der er støbt med hobbybeton på balloner. Efter hærdning er de hver malet indvendigt med metalmalingen, Art Metal. Du kan blandt andet bruge emballager, karton og forme du selv laver af træ osv. Hvordan kan man støbe runde kugler i beton.


Hvis du vil støbe helt runde betonkugler kan du her se hvordan det kan gøres med . Læs her hvordan du laver din egen vase i glas og beton. Jeg elsker at arbejde i beton , se evt. BORDPLADER I BETON - det er lettere, end du tror.


Først skal du tage stilling til, hvordan overflade-strukturen på den færdige. Ved tilsætning af vand anbefales det, at lave blandingen i så fed en konsistens som muligt, men stadig, så den er . Du kan lave mange flotte ting i beton , og bruger du en stolpebeton, som er færdigblandet og kun skal tilsættes van er det både hurtigt og let at . Du får ideen her hvordan du kan støbe med beton i dine æg (efter de er pustet). Man kan lave virkelig mange fede ting med beton.


Køb her silikonegummi til at lave støbeforme til beton og gips.

Bestil i dag og vi afsender inden for 1-hverdage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg