tirsdag den 19. juni 2018

Møl bekæmpelse tøj

Er der små huller i dit tøj , og flyver der grå-brune sværmere rundt i dit hjem? Hvis du har fået møl i dit tøj , kan du prøve følgende:. Klædemølfælder og mølposer anbefales til forebyggelse og bekæmpelse af tøjmøl: . Møl og melmøl bekæmpelse med fælder, spray, elektriske insektfangere eller.


Møl kan gøre stor skade på tøj , stof, tæpper og lignende materiale, så det er en . Beskyt tøj og møbler mod møl og deres laver med frost, insektmidler og andre enkle midler.

Her er effektive måder at både bekæmpe møl på. Har du problemer med huller i dit tøj eller er sofaen begyndt at falde fra hinanden ? Så kan det tyde på, at du har problemer med møl. LÆS ARTIKEL Han anbefaler kemisk bekæmpelse af møl til tæpper og møbler, mens tøj skal vaskes eller en tur i fryseren. Har Du møl i køkkenet eller i tøjet, så få hjælp fra insektashop.


De to arter af møl , der oftest gør skade på tekstiler i vores hjem,. C være døde, så denne metode kan benyttes til bekæmpelse i tøj og mindre tæpper. Det er møllenes larver, der laver huller i tøjet, og de lever i fx tøj og pelsværk, der ikke.

Oftest er skaden sket, når man først opdager at man har møl i sit tøj eller andre tekstiler. Vi giver en god guide til bekæmpelse af møl. Møl betragtes som skadedyr idet, de kan forvolde store skader på ting i hjemmet, som tøj , stof, læder, pelse og tæpper. Formålet med denne side er først om . Når de først er inde i dit hjem eller forretning, kan møl gøre alvorligt skade på de naturlige fibre i tæpper, tøj , tekstiler, skind og selv læder. Undgå møl i tøj og møbler med gode råd fra Vest Administrationen.


Møl ( Klædemøl, melmøl, frømøl ). Bekæmpelse af møl i tøj kræver et middel. Endvidere kan larvernes ekskrementer ses i lyst tøj i form af små sorte pletter. Nogle tegn på at dit tøj har været under angreb fra møl , kan være hvis der er kommet små huller i tøjet, eller. Læs mere og bestil professionel bekæmpelse her.


SOS Skadedyr tilbyder en effektiv og målrettet møl - bekæmpelse. Jydsk Skadedyrsbekæmpelse har ekspertisen i bekæmpelse af møl. Vi har stor erfaring med bekæmpelse af møl. Mest almindeligt er det klædemøl og pelsmøl som er skadelige for vores tøj og tekstiler, men også klistermøl og . Møl starter med at komme om foråret, og det er derfor allerede nu en god ide at beskytte sit tøj – især hvis man tidligere har haft møl problemer.


Inden møllet er flyveklart, gennemgår det nemlig et larvestadie, hvor det ernærer sig ved at spise af tekstiler som tøj , tæpper og pelse.

Møl i tekstiler vil i langt de . Dem som går i fødevarer, og dem som går i tekstiler, som tøj og møbler. Professionel bekæmpelse af møl ! Effektiv forebyggelse og bekæmpelse. Vask eller rens tøj , der enten skal gemmes væk i længere ti eller allerede er blevet angrebet af møl. Beskrivelse af forskellige møl typer, levevis og identifikation. Alt angrebent tøj og tæpper skal vaskes.


Derefter behandles tæpper og andre inficerede ting med. Klædemøl (Tineola bisselliella) er sammen med pelsmøl de mest almindelige skadedyrsmøl i Danmark. Mindre tekstiler såsom tøj , sengetøj, linned osv. De fleste har hørt om møl , nogle har set dem - men det er først, når man har oplevet de små bæsters ødelæggelse, at man vil gå langt for at .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg