onsdag den 27. juni 2018

Jern metal priser

Listen indeholder de mest gængse varer, men HUSK at vi modtager ALLE former for jern og metal , har du noget der ikke står på listen kontakt os for tilbud. Vores bestræbelse er, at jern - og metalskrot skal have den kortest mulige vej fra. Har du jern - og eller metalskrot, er det vigtigt at finde en seriøs genvindingspartner, der genvinder materialet på en miljørigtig måde og giver bedst mulig betaling . Vi handler både med privat og erhverv. Metaller købes, Jern og andet metal købes primært fra erhverv.


Hvorfor smide jern og metal affald i den kommunale container gratis, når du kan få penge for det.

Alle typer jern og metaller. Kom forbi os, så hjælper vi dig med at få mest ud af det. Priserne på jern , kobber og andre metaler kan svinge meget og derfor har vi ikke priser på siden.


Du er altid velkommen til at ringe til os og få dagsprisen. Opkøb af alle former for gammelt jern , metal , akkumulatorer og kabelskrot. Vi kommer også gerne ud og henter det hos dig! Vi modtager og bearbejder alle former for jern - og metalskrot for private og erhverv.


Køb og modtagelse af jern - og metalskrot. Hos Aalborg Recycling får du altid kundebetjening i top, gode og konkurrencedygtige priser , seriøs rådgivning og .

Jeg ved godt det er dagspriser, men kan ikke finde en side hvor den slags er opført. Som skrothandler tilbyder vi landets bedste priser på kabelskrot samt opkøb af jern og metal , og en service helt ud over det . Velkommen til Horsens Jern og Metal ApS. Vor aktuelle pris for modtagelse af skrotbil til ophug og miljøbehandling er:. Vi har apparatet til at genanvende jern og metal - og giver dig den rigtige pris for . Vi køber og sælger alt fra barberblade til . Gode tilbud og billige priser på nyt og brugt jern og metal (produkthandel) til salg på DBA. Vi forhandler metalmaling til lave priser ! Hos Harald Nyborg har vi et bredt udvalg af metalmaling, som sikrer maksimal beskyttelse af jern og ståloverflader.


PR Metal Trading køber jern -, metal - og kabelskrot. I får den bedste pris , idet vi videresælger skrottet til bl. Stena jern og metal , giver nogen gode priser. Dansk Metal forhandler overenskomster, arbejder for . Vi afhenter jern og metaller, vejer det hjemme på pladsen og afregner med det samme.


Se billigste DybergLarsen Paradice Naked Bordlampe, Loftlampe ➔ Laveste pris kr. De har mange års erfaring inden for jern og metal og tilbyder altid gode priser på skrotpræmier. Med branchens nyeste teknologi kan de finde en optimal løsning . Nedenstående priser og kampagner forudsætter medlemskab.


Du finder dem i jern , metal , glas, keramik etc.

Så ligger du inde med noget gammelt jern , metal eller gamle batterier, så kontakt Jels. Hvis du vil vide mere om priser på nyt jern kan du læse mere her. Forside Vitrineskabe - Metal.


Væghængt Vitrineskab udført i sort brush lakeret jern. Priser med minus foran betyder, man får penge for varen. Find den rette maling til jern , metal eller radiatorer.


Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for dit gamle jern og metal.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg