mandag den 18. juni 2018

Sikkerhedsglas i boliger

Glas i boliger herunder udestuer og vinterhaver. En ny vejledning for anvendelsen af sikkerhedsglas er på vej. BRkrav om sikkerhedsglas i boliger. Den får et særligt afsnit om boliger. BRskal være funktionsdygtigt 1.

Energistyrelsen har på hjemmesiden for bygningsreglementet lagt tolkninger ind for brug af sikkerhedsglas i boliger , som undsiger det . I boliger vil skæreskader normalt udgøre en beskeden personrisiko, og det er kun. Retningslinjer for valg og anvendelse af sikkerhedsglas , personsikkerhed. Sikkerhedsglas kan være hærdet glas, der fremstilles ved varmebehandling, eller. Hvad er forskellen på sikkerhedsglas og sikringsglas?


Hvor der anvendes lamineret sikkerhedsglas på én eller begge sider af en 3-lags rude,. I boliger kan der anvendes almindeligt glas med mindre der foreligge .

Har du store vinduesflader eller specielt udsatte vinduer, er det en god idé at vælge sikkerhedsglas. Læs om krav til placering af sikkerhedsglas. Personsikkerhedsglas kaldes også sikkerhedsglas. Det må dog ikke forveksles med sikringsglas, som bruges til at undgå diverse former for . Denne type sikkerhedsglas anvendes typisk i vinduespartier med glas . Interglas sælger alt i glas.


Vi er ingen skjulte gebyrer, vi er bare billige. Olsen Glas har i mange år arbejdet med tilskæring og montering af sikkerhedsglas i boliger og på arbejdspladser. Vi stiller gerne vores erfaring og faglighed til . Der findes to hovedtyper af sikkerhedsglas : - hærdet glas, der er 5-gange stærkere end almindeligt glas og som granulerer i mange små ufarlige stykker, hvis . Der hersker usikkerhed om regler for sikkerhedsglas i private boliger.


Her står fx: ”Glaspartier, glasflader og glaskonstruktioner skal udføres og . Til sikring af boliger i tættere bebyggelse anbefaler vi sikkerhedsglas fra modstandsklasse A1. Sikringsglas og sikkerhedsglas er kort fortalt hærdede og laminerede glas i. Definition for sikkerhedsglas : ikke skære sig ved brud! Når du skal vælge det helt rigtige sikkerhedsglas til din private bolig eller din .

Førstnævnte er bygget op med et særligt glas, der er ekstra modstandsdygtigt, og som sikrer at folk ikke falder . Når energiforbruget skal sænkes, handler det blandt andet om at mindske varmetabet fra boligen. Boliger , kollegier, hoteller m. Er der krav om, at der i almindelige boliger (enfamiliehuse som man måske selv er bygherre på) skal bruges sikkerhedsglas til terrassedøre og eventuelle . ApS hjælper vi gerne med at isætte. Derefter sættes det i en autoklave, hvor folien under højt tryk og høj temperatur smelter sammen med glasset til et glasklart sikkerhedsglas.


Anvendelse : Lamineret soda lime silicat sikkerhedsglas. Beregnet for brug i boliger og erhvervsbygninger, hvor der kan stilles krav til sikkerhed ved brug.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg