onsdag den 20. juni 2018

Dansk flag klistermærke bil

Fede danske klistermærker i vimbel design! Kan bruges til alle festlige lejligheder, eller til montering på bilen. Klistermærkerne kan vælges i forskellige typer. Dannebrog - Splitflag - Dannebrog skjold.


Dansk flag som klistermærke til montering på bil eller campingvogn.

Sidespejl cover med Danmark flag. I en utrolig god og slidstærk kvalitet, holder godt imod det danske vejr og solskin. Dette dannebrog klistermærke er den perfekte dekoration til væggen. Wallstickeren af det danske flag er det perfekte match til højtider, fester eller andre . Se vores udvalg af folie klistermærker til biler , der holder i mange år!


Seat Leon 5F Danmark - Hatchback. Med vores klistermærker til bilen kan du reklamere for dit firma mens du er på farten. Marker denne anmeldelse med et flag.

Her kan du få printet klistermærker til bil i alle former og størrelser. Designet til det danske vejrs luner. Firkantet folie med print til bil.


Stickers i mange forskellige udforninger med det Amerikanske flag. USA klistermærker kan bruges udendørs f. Fremstillede i vejr og UV bestandig blank vinyl med en forventet levetid på - år . Få printet dit logo eller design som klistermærke til din bil. Vær ikke bekymret om SKATs vedtag omkring CVR klistermærke til bil - vi kender alt til deres krav om. Vi har CVR- klistermærkerne til de danske firmabiler.


Lille klistermærke til bil , striglekasse, vinflaske osv. Tilbehør til Bil , Motorcykel, Campingvogn, Bå Motionist, Cyklist, Mobil og Computer, cigartænderstik, usblader, klistermærker , bryllupaakilte, akilte, folietekster, streamer. Rankerne består af en lodret og en vandret ranke og kan ved køb af to stk.


Dekoration til bilens sidespejle. Trækkes nemt på sidespejlene. Påvirker ikke sigtbarheden efter montering. Du bestemmer selv, hvad der skal stå på klistermærket , og det er nemt at. Det sendte jo et kraftigt signal af stolthed ”Jeg er fra Danmark ”.

Det kan da aldrig være lovpligtigt at have klistermærke på en bil , det står da enhver frit. Volvo, på min campingvogn (plus flag ), på mine mc`er, på min cykel, . Flagning af udenlandske flag på bil. Danske HVIS der kun er et flag , men et Amerikansk og Dansk. Havde også tænkt på sådan et klistermærke , men jeg vil også gerne have et flag som jeg .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg