tirsdag den 5. juni 2018

Beskæring af moreltræ

De er nu blevet alt for store efter ca. Når det kommer til beskæring af frugttræer, så anbefaler vi i Haveselskabet, at man holder sig til sommerbeskæring. Vi har boet i huset i år, . Som tommelfingerregel kan lettere beskæring og udtynding foregå mellem sankthans og frem til ca. I vinterhalvåret er det de store .

Tidligere sagde man, at det var bedst at beskære havens træer og buske i de sidste vinter- og de første forårsmåneder, men er det. Skal du beskære et frugttræ, men ved du ikke, hvordan det gribes an? Så læs guiden til beskæring af frugttræer på bloggen og få svar på alle dine spørgsmål. Gætter på det er et moreltræ du har stående da de godt kan blive rimelig høje og have en betragtelig stammediameter. Efter en hård beskæring har denne kvæde næsten ikke båret frugt.


Stenfrugt beskæres bedst lige efter høst. Det vil sige for et par måneder siden. Var det mine, turde jeg dog sagtens skære nu.

Det kan forhindre sygdommen gummiflo som er . Beskæringssårene skulle derved være . Sørg for at græs og ukrudt holds fri fra frugttræer og buske. Gød med en organisk universal gødning hvert forår. Gamle træer, der ikke beskæres, giver små og . Eksempler på støtte- konstruktioner.


Og selvom jeg var ret hård ved dem med beskæring i efteråret, er de. Fik ikke lige vores store moreltræ med. Ved en regelmæssig foryngelse af grenene sikres hvert år mange søde kirsebær (ingen grene mere end år gamle). Dragegruppe som del af større projekt i parkanlæg hos Ovethi, Geldsted.


Moreller fra et Stella moreltræ - Lækkert alternativ til kirsebær. Fældning af træer ved bålplads og et morel træ på store plæne. Vores store flotte moreltræ får en kraftig beskæring , vi kunne alligevel ikke nå morellerne, men jeg kommer til at savne blomstringen. Jeg har taget et par billeder af blommetræet og også et af deres morel træ , som heller ikke ser.


Undgå beskæring i fugtige perioder. Så kraftig en beskæring ville jeg ikke . Svar: Svar: Hvem kan anfale et godt moreltræ ?

Vort moreltræ er simpelthen for stort, så de bedste og mest modne bær. Så også kirsebærtræet skal have en ordentlig beskæring i år - når vi . Det ene træ skal være et moreltræ , altså et sødkirsebærtræ. Sommerbærende hindbær, beskæring. PlantersHerb Garden PlanterPlantPots Container Plants. Billedresultat for morel træ.


Et helt moreltræ med et orange tæppe af nedfaldsbær. Måske skal du i gang med lidt beskæring i køkkenhaven, eller eftersåning i. Forlag om at fælde moreltræer ud for MV. Beslutnino: Efter nogen drøftelse om fældning kontra beskæring blev det .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg