mandag den 20. marts 2017

Pefccertificeret træ

Træ med PEFC-mærket - din garanti for bæredygtig skovdrift (90kB) . Kig efter PEFC-mærket når du køber møbler, papir og andre træbaserede . For at opnå sikkerhed for en . PEFC er et miljømærke for ansvarligt . PEFC- træ og træ fra kontrollerede kilder adskilt fra andet træ i .

PEFC handler om bevaring og vedligeholdelse af skovarealet og træ- ressourcerne. Markedet efterspørger bæredygtige møbler, træ og papir. I statslige institutioner er certificeret træ et krav - og mange kommuner, regioner og private . PEFC certificeret træ , have et sporbarhedscertifikat.


Ved køb af certificeret træ sikre du dig, at træet kommer fra skove der drives . At en skov er certificeret betyder ikke nødvendigvis, at der er tale om skovdrift. Programme for the Endorsement of Forest . De lavere standarder for skovbrug i de tropiske lande, er en del af grundlaget for PEFC, da.

PEFC - certificeret træ og PEFC - certificeret træ produceret i USA. Hos Frøslev Træ brænder vi for den bæredygtige løsning, derfor vil vi gøre det nemt at tilegne sig viden om de. Efterspørgslen på certificeret træ er stigende, og derfor gives der en merpris for.


Bygma oplever en stigende interesse for certificeret træ , og forhandler en pallette af. Helt konkret sælger vi PEFC - og FSC- certificeret træ , som understøtter . Palsgaards Spærs beslutning om at blive PEFC-certificeret handler om langt mere. Vi har altid indkøbt vores træ i Danmark og Norden. Hver virksomhed i handels- og forarbejdningskæden skal have et COC certifikat, som. FSC og PEFC Certificering af Sporbarheden gennem hele handelskæden.


Mere specifikt betyder dette, at enhver virksomhe som importerer træ eller træprodukter. Forsvarlig certificering af træ - og papirbaserede produkter betyder mere og mere i den globale verden, hvor klima og miljø er under pres i langt højere grad end . En introduktion til FSC- certificeret træ. FSC, PEFC , CSA, MTCC and SFI. I dag er mere end lande medlem af PEFC og over 2mill. Bestyrelsen har løbende fulgt prisudviklingen for certificeret træ.


PDF PEFC Certificate - ROSLEV (5KB) . Træ og træbaserede produkter skal leve op til statens regler for bæredygtigt træ,.

Frem bæredygtig skovdrift og miljøhensyn når du køber træ.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg