tirsdag den 21. marts 2017

Asters frø

De har modne saftige bærfarver, som lyser op i haven og er fine i buketter. Får store, tætfyldte, pæonlignende, hvide blomster med kronblade som vender ind mod midten, og har rosa spidser. En stor smuk fyldt sommerasters i mange smukke farver. Asters - Callistephus Chinensis - mix.


Vil du gerne kunne lave nogle smukke buketter.

Velkendt asterssort som giver store, fyldte blomster i blandede. Frø fra sortimentet Lord Nelson kan du købe i fagbutikker og via vores . Hos Danafrø finder du et bredt udvalg af frø til haven. Kan bestilles nu til levering fra midt i januar til slutningen af juli, så længe lager haves.


Etårig sommerblomst til bed og snit. Frø med overskredet holdbarhedsdato til nedsat pris. SÅVEJLEDNING FRA FRØ : Jeg har taget en potte og har fyldt den med så- og priklejor fugtede jorden med vand.

Lav og busket asters med store, dobbelte blomster i blandede farver. Meget velegnet som kantplante. Fungerer også godt som efterårsblomst i krukker på.


Dekorativ og letdyrket blanding af tidlige, dobbelte asters i flere farver, både klare og bløde. Taknemmelig snitblomst som holder længe i vase. Skal der smukke farver i dit bed næste år? Og spiselig som et farvestrålende drys over.


Sommerasters er en klassiker i den gammeldags skærehave. Fra fisefornem asters , der dyrkes i din egen have, du ønsker at indsamle frø , for ikke at skille sig af med deres foretrukne farver. Men forsøget på at opnå frø med. Aster betyder stjerne, og alle vore asters har smukke, stjerneformede kurvblomster med en gul glorie i midten og tungeformede.


Alle de efterårsblomstrende asters bør plantes, deles og omplantes om foråret. Spar pengene på at købe nye frø til blomster, planter og grøntsager – brug frø fra dine egne planter i stedet. Læs, hvordan du avler dine egne . Fin og enkel sort, som er verd å dyrke.


Frø fra Lord Nelson-sortimentet kan kjøpes hos faghandlere landet rundt.

Hvis du ønsker at dyrke planter fra frø af alpine asters , så de skal sås i den sidste uge af marts eller den første uge i april i kasser fyldt med . Jeg vil gerne fortælle dig i dag om at dyrke asters fra frø. Det viser sig, at de årlige asters , som vi er bekendt me er en slags astro-familie. Drys frø Aster top skal være godt vasket sand (fortrinsvis prokalonnym) et lag af 5-cm. Dette forhindrer rod hals spiring i at blive gennemblødt med vanding . Ideel til be som kantplante og i krukke.


Blomsten er halvkugleformede, tæt og fyldt. Foruden morgenfruer er også hjulkrone, asters , landløber, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg