fredag den 24. marts 2017

Vildtpleje fasaner

Har et lille jagtstykke med et lille vandhul. Jeg vil gerne lave lidt vildtpleje og planlægger derfor at opsætte fodertønder. Fasaner , agerhøns og klovbærende vildt stortrives i remiser af pil, poppel, æblerose og skovæble, denne kombination giver ly for vejr og vin . Har haft problemer med af de udsatte fasaner ikke vil blive i midt område, og har derfor besluttet mig for at fx så vildtager eller andre afgrøder . Natur- og vildtpleje handler i bund og grund om, at hensynet til naturen og vildtet, bliver integreret i. Derudover skal der helst være beplantning, der giver fasaner mulighed for nattesæde.

Den store remise kan imidlertid også udelukkende være beregnet til såt . Hvis man ønsker at indfange fasaner i naturen, der skal bruges til æglægning, skal man søge om. Køber du fasaner eller andet fuglevildt hos os, har du mulighed for at få gratis vejledning om vildtpleje på dit revir. Vi kan også lave en aftale om besøg hos dig. Hos Korsholm tilbyder vi bl. Se online udvalg af vildtpleje.


Fodertønder der spreder hvede, majs og byg er velegnet til ænder og fasaner. Pladser tønden så de spreder mest ud i vandkanten.

Stort udvalg af vildtpleje til fasaner og råvildt. Hos Outdoor Adventure er vi glade for du tænker på vildtet og giver dig fragtfri levering på alle produkter. Når det gælder fasaner foretrækker de hvede og majs, men de kan også æde triticale, byg og havre. Foderdepotet kan med fordel være en plasttønde monteret. Prins Joachim på Schackenborg til at lave vildtpleje på Samsø.


Supplerende udsætning af fasaner blev brugt i starten til at hjælpe en stærk . Det er vigtigt at have de rigtige redskaber, når du skal opdrætte fasaner og her finder du alt fra drikketårne, . Alt til din vildtpleje fra førende producenter fra England og Danmark. Fuldfoder til fasaner fra uge Pille størrelse mm. Jagtsæsonen indebærer også vildtpleje og fodring. Disse nydes af hjortevildt, harer, agerhøns, fasaner og duer. Alt om fodring af råvildt og fasaner ! Hos Land og Fritid får du gode råd om vildtfodring og stærke priser på vildtfoder og tilbehør.


Fælles holdning til vildtpleje. Udsætning af fasaner og agerhøns. Effektiv vildtpleje på landbrugets vilkår. Kan det betale sig at lave vildtpleje ?

Dette er næste film i serien om vildtpleje og naturpleje og denne gang handler det om, hvad jægeren. Det er god vildtpleje at fodre sine hønsefugle. Mange jægere har nydt at pusle med det lille opdræt og udsætte fasaner og agerhøns.


Antallet af fasaner og agerhøns som opdrættes i England er meget omfattende. Som helhed er der stor tradition og mange værdier forbundet med vildtpleje og . Alle former for jagt samt opdræt af fasaner og ænder. Markvildtets yngel har også behov for . Halvdelen af de fasaner , man møder i naturen, er opfostret i voliere. Biotopplaner til udsætning af .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg