mandag den 20. marts 2017

Ipad 2 skærm reparation københavn

Mobil reparation på under min. Reparation og udskiftning af skærm. Du vil få års garanti på den udskiftede reservedel samt på reparationen af denne. Vi udfører iPad reparation til billige penge ved hjælp af højkvalitets iPad. Udskiftning af iPad LCD Skærm - Hvid.


Hvis din skærm er knust, din højtaler er gået eller dit batteri er sløvt - så kig forbi vores butik i . Hos PHONE-REP er vi specialister i reparation af iPad. Vi klarer alt fra en defekt home-knap til udbytning af en ødelagt skærm ! Vi forsøger at levere den bedste . På vores værksteder i Valby og i Helsingør har vi kontinuerligt fokus på . Original kvalitet, min reparation. Apple iPad Air Wi-Fi skærm reparation. Her finder du de billigste reparationer af Nokia Lumia, Sony Xperia, Samsung . Sammenlign priser på reparationer! København , og siden er det gået stabilt i den rigtige retning.


Vi reparerer alt fra knuste . Udover at have en online reparationservice, har vi også en fysisk butik i hjertet af København. Vi udskifter glasset mens du venter i butikken. Samsung, HTC, LG, Nokia og Sony modeller indenfor 1- timer. En smadret skærm er ikke noget kønt syn, og i værste tilfælde kan den give splinter i fingrene.


Vi har års erfaring med reparation af forbrugerelektronik, med særligt fokus. Mac reparation i eget Mac værksted. Af Steen Jørgensen apple airpods bedste pris . Mange års erfaring er din garanti for kvalitet og sikker reparation. Vi giver altid års garanti på reservedele og udført arbejde. Det sker også, at vi kan udføre reparation af din mobiltelefon med det samme, hvis du kommer forbi vores drop-shop i København.


Pad laves på vores centralværksted – reparations tid 1- arbejdsdage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg