fredag den 24. marts 2017

Sylteglas med låg

Altid lave engrospriser og bredt udvalg af syltetøjsglas, marmeladeglas og andre små lufttætte konservesglas med skruelåg. Salg til både private, institutioner og . Sylteglas i flot nostalgisk stil med glaslåg, gummiring og clips. Brug dem til syltetøj, marmelade, gele og henkogning.


Også fantastisk flotte til chokolade, bolcher, . Hjemmelavede marmelader, safter og syltning er elsket af alle og hos Sylteglas.

I vores sortiment finder du også de traditionelle sylteglas med patentlåg. Alle vores glas i denne kategori er egnet til syltning, da de alle har låg , som holder . IKEA - KORKEN, Glas med låg , Madopbevaringen har lufttæt låg , der gør den perfekt til opbevaring af din bedste hjemmelavede marmelade og gelé. Firkantet syltetøjsglas 106ml med skruelåg TO48. Glas, Gummi til sylteglas , Holmegaar Gummiringe til sylteglas med løst låg og løs bøjle. Skal opbevares i talkum når de ikke er i brug, derfor er de hvide på . Kilner Hætte til låg stk.


Du finder Opbevaringsglas med patentlåg eller skruelåg, gummiringe, etiketter og dekorative hætter til skruelågene.

Weck bøjle til sylteglas (RRBOEJLE). Ved at pynte dine sylteglas kan du have dem til at stå fremme, hvor du vil,. De fine glas leder tankerne mod oldemors sylteglas med låg af . Quattro Stagioni sylteglas med låg. Kan anvendes til blandt andet syltning af forskellige frugter og grønsager.


Gå ikke glip af ThParty Cocktail Bar sylteglas med låg og sugerør! Perfekt til at nyde dine favoritdrinks med familie og venner! Metalskruelåg med hul til sugerør.


Mængde per lag: 66: Vægt: 0. Jeg har altid et stort sylteglas med patentlukning stående som sidste. Hæklet låg i hvidt økologisk bomuldsgarn. Søgning på “ sylteglas ” i Den Danske Ordbog. Glasset kan rumme liter og måler . Tilbud på ThParty Cocktail Bar syltelas med låg og sugerør til engrospriser. Køb originale gaver engros hos BigBuy.


Nova-Pack har et bredt udvalg af twist off låg i diametre fra til 1mm, med og uden klik, i standard og ”deep” versioner. Kom mirabeller, vand og sukker i en gryde, og bring den i kog med låg på. Du har sandsynligvis hele tiden haft værktøjet til at åbne stramme konservesglas liggende i køkkenskuffen.

Det er slut med at slås med. Her er et udvalg af sylteglas i flere prisklasser og design. Opbevar dine hjemmelavede lækkerier i smukke glas med låg.


Rene sylteglas Syltetøjsglas og låg , der vaskes i opvaskemaskinen ved 60° og. Lad glassene stå med bunden i vejret på et rent viskestykke lagt på ovnristen, . Vi anvender førsteparts- og tredjeparts-cookies til at forbedre din oplevelse på dette website og til at forstå hvordan brugere interagerer med indholdet og .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg