tirsdag den 28. marts 2017

Drænskovl

Nogle vil mene, at en skovl er en skovl. En bred vifte af hele forskellige skovle i Classic sortimentet . Til nedgravning af rør og andre udgravningsopgaver. Leder du efter Fiskars Classic drænskovl 1? Altid billige priser på Fiskars - Leveret lige til døren - Køb online nu!

Køb Fiskars drænskovl med tråd Classic online hos BAUHAUS. Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. Sammenlign priser og læs anmeldelser af drænskovl Haveredskaber. Klik her og find den bedste pris nu! Se Haveredskaber og find et stort udbud fra Skovle på BilligVVS.


Salg af VVS produkter på nettet! Med ekstra langt blad og ulakeret skaft. Bredde 1mm, højde 3mm.

Skovlen har påsvejset tråd på begge sider, så du kan træde med både højre og venstre fod. Desuden med kryk, der giver et . Ideel til nedgravning af rør. DRÆNSKOVL SMAL 1SMAL 120. Smal drænskovl med asketræsskaft. Med kryk og påsvejst tråd på begge . Hærdet smalt pulverlakeret skovlblad med tråd på begge sider.


Bladet har påsvejset tråd på . Lej en drænskovl , til nedgravning af drænrør, kabler og andre udgravningsopgaver. På skovlen er der påsvejset tråd på begge sider der gør at man kan træde med . DK - Stort udvalg af skjulte! Danmarks bedste VVS telefonsupport på . Ofte anvendt af entreprenører til specialopgaver. Med pudset asketræsskaft og krykke.


Drænskovl til udgravning af drængrøfter. Alt inden for vand og afløb til professionelle og private kunder.

Altid lave priser på kloakrør, drænrør, regnvandsanlæg, brøndgods, linjeafvanding og meget . Specialudviklet skovl der kan anvendes til de fleste grave- og flytteopgaver. Galax drænskovl med pudset asketræsskaft og krykke. Denne model har på-svejst tråd på begge sider, der skåner fodtøjet ved brug.


Hurtig og billig levering af VVS og elartikler til markedets laveste priser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg