mandag den 20. marts 2017

Plante æbletræ i krukke

Jeg ønsker mig et æbletræ i en krukke på altanen. Endelig er der muligheden med at plante et familietræ, hvor flere sorter vokser på det . Frugttræer kræver ikke nødvendigvis en stor have med masser af plads. Du kan sagtens plante små frugttræer i krukker.


Læs vores guide her på siden.

En professionel frugtavler kunne aldrig finde på at plante frugttræer i krukker ,. Når man alligevel har mulighed for at plante frugttræer i potter, er det fordi . Læs her, hvordan du planter et æbletræ i haven. Du bør kun vælge det, hvis du vil have et helt lille træ, fx til en stor krukke eller til espalier. Hvorfor må man ikke plante æbletræer hvor der har stået et andet. Hvor skal æbletræet plantes? Et fejlplaceret æbletræ kan endda også plantes om.


Vi vil gerne have et æbletræ i en meget stor krukke på vores terrasse.

Jeg har valgt at sætte de to små æbletræer i krukker , for selvom jeg egentlig har masser af plads i haven til at plante flere æbletræer, så er det faktisk meget rart . Jeg har nu set i en engelsk have, at de havde æbletræer i store krukker. Et æbletræ , der egner sig til krukkedyrkning, er ikke et hvilket som helst æbletræ. Dværgfrugttræerne plantes i smukke, store krukker. Jo tidligere på foråret, du planter træerne, des bedre er dine chancer for en god . Frugttræer: Hvis du planter eksempelvis et æbletræ i haven, skal du være ret sikker. Hvis du drømmer om et æbletræ i haven, er det vigtigt at plante korrekt fra starten, så chancen for succes bliver større.


Derfor har vi samlet fire gode råd til, . Når du skal plante træer i potte er det vigtigt at du planter i den rigtige dybde, løsn rødderne og plant. Jeg tror, at jeg har prøvet at plante stort set alle køkkenurter i potter. Træet skal helst ikke plantes i græsplænen, da æbletræet ikke har det godt . De tørrede frø lægges på fugtigt papir for at suge vand til sig.


Mange vælger derfor også at have et søjleæbletræ eller to til at stå i krukker på terrassen, for du kan godt få mange søjleæbler på et træ. Tøv en kende - hvis du vil plante søjleæbler. Træerne vil ligeledes være oplagte at dyrke i større krukker eller bruges.


Maypole Æbletræ fra Greenify leveres til dit hjem.

Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form . Der er intet så dejligt, som at plukke sine egne æbler at sit eget æbletræ. Men hvad tid på året kan du plante et æbletræ og hvordan gør du? De plantes i krukker , - og passes de godt, f. Køb og salg af Æbletræ i Planter på DBA.


Find nyt og brugt indenfor Planter til billige priser på DBA. Også de slyngende planter som kiwi, vin og dejlig sorte brombær. Kraftig i vækst med gennemgående stamme så man kan få et højt Æbletræ. Velegnet til små haver, krukker , terasser. Hvordan planter man frugttræer?


Inden plantningen: -Sæt planten med potte i en spand vand i ca 15. Potteklumpen skal være gennemvædet. Man må smage sig frem og finde sin favorit, før man planter. Hvis dit gamle æbletræ skal fældes, bør det nye ikke plantes samme ste i hvert fald ikke uden at . Store ovale gule æbler, med rødorange dækfarve. Saftig og fast, aromatisk syrligsød smag.


I øjeblikket er der mange flotte stedsegrønne planter at købe i Bo Grønt. Mange stedsegrønne planter kan sagtens stå i krukker i julen og frem til foråret .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg