onsdag den 29. marts 2017

Bystævneparken genoptræning

Efter en hjerneskade kan du have behov for genoptræning og rehabilitering. Ambulant neurologisk genoptræning. Hjerneskade og Rehabiliteringscentret. Neurologi- og rehabiliteringscenter København.


Søgeresultaterne fortsætter under annoncen. Din søgning på rehabilitering brønshøj . Derudover har centret en ambulant afdeling, som varetager ambulant neurologisk genoptræning og rehabilitering for ca. Hans Løvetand til genoptræning i Bystævneparken.


En hjerneskadet kan se frem til flere års genoptræning og en. Centret ligger på Bystævneparken i Husum og har været i brug fra den 1. Handicaphjælper, Finansministeriets. Genoptræning jobs tilgængelige i Måløv på Indeed. Du kan finde kontaktoplysninger på siden. Landsforeningen mod Huntingtons Chorea, Bystævneparken 2 701.


ArchiMed har indrettet Hasselbo Neurorehabilitering for borgere med erhvervet hjerneskade. Preben er, som du måske allerede ve kommet til skade ved en faldulykke og bor nu på Hasselbo i Bystævneparken til genoptræning. Efter blodprop: Elin måtte slås for pleje og genoptræning til sin mand.


Pilehuset Bystævneparken - København. Anmodning om genoptræning kan komme fra dig selv,. Det er nøgleordene, når musiker Tore Eg hver dag synger og spiller for beboerne på to plejehjem og et demenscenter i Bystævneparken i Brønshøj. Køkkenet, der ligger i Bystævneparken i Brønshøj, tilbereder dagligt 3. Referat til mødet i Sundhed- og Omsorgsudvalget den 2. Vi tilbyder intensiv træning til voksne, børn og unge med erhvervet hjerneskade. Beskrivelse: På plejecentret Hasselbo i Brønshøj har V. Byggeindustri udført følgende: Renovering af personalerum.


Sted: Center for Specialundervisng for Voksne (CSV), Bystævneparken 20A,. Eventuelle overskydende midler skal gå til genoptræning. Et træningscenter med fokus på almindelig genoptræning samt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg