onsdag den 22. marts 2017

Strukturmaling rulle

Strukturmaling kan påføres i lag op til 5 . Ved at rulle strukturmaling på dine. Køb DECORA STRUKTURMALING 5L online på harald-nyborg. Påføring: Pensel, spartel eller rulle. Opbevaring: Tørt, frostfrit i tætlukket .

Hos Maler Maling finder du et stort udvalg af strukturmaling til alle behov. Denne malerulle er udviklet specielt til strukturmalinger. Med sin overflade af grovskum efterlader rullen en nubret effekt på væggen. Promal strukturmaling påføres bedst med bredspartel eller solid rulle.


Efter påføring, kan der trækkes mønstre i den våde strukturmaling , med pensel eller . Dyrup væg strukturmaling erstatter den gamle Dyrup Sandmaling. Malingen er lugtsvag og kan påføres med pensel, langhåret rulle eller speciel skumrulle. Sammenlign priser og læs anmeldelser af strukturmaling Maling.

Klik her og find den bedste pris nu! Otto-Duborg-Byggecenter Harrislee. På vores badeværelse har de tidligere ejer malet med strukturmaling (det der med sandkorn i). Er det noget der er nemt at fjerne? Vi har altid den rigtige pris og måneders returret.


Altid lave priser og hurtig levering! Der kan præges mønstre i den våde maling,. Fineste struktur opnås ved at anvende anstryger eller kortluvet rulle. Ru underlag er murværk, vandskurede vægge, ru træbeklædning og lignende.


Her skal du bruge en rulle med en luv-længde på ca. Specieltrulle til vandige strukturmaling. Lad det første lag tørre, og påfør derefter interiør-struktur med kost eller rulle. Søg på sandmaling eller strukturmaling.


Anza som hedder Rullex, gør den . Professional Kridering er en fyldig strukturmaling som anvendes indendørs til vægge og lofter af beton, letbeton, puds og gipsplader hvor man ønsker en. Når du skal male loftet, begynder du med penslen og en lille rulle.

Hvis du spartler små huller, kan du tørre efter med en våd klu så du undgår at slibe, når spartelmassen er tør. Mand der spartler en væg med en rulle. Påføres bedst med bredspartel eller solid rulle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg